Copy
Bekijk hier deze email in uw browser

Écht samenwerken met ouders in wederzijds respect.. hoe doe je dat?

Soms is het onvermogen, soms is het tijdgebrek, soms wordt het belang niet zo gezien door de ouder en/of pedagogisch medewerker. Tal van redenen zorgen ervoor dat er wel een korte overdracht is van een aantal praktische zaken die thuis en op in de kinderopvangvoorziening zijn beleefd. Maar hoe werk je nou écht samen?

Als lezer van de VerbeterMeternieuwsbrief krijgt u de kans om een expert kosteloos naar uw organisatie en de communicatie met ouders daarin te kijken. Wilt u kans maken op een dergelijke advies- en analysegesprek? Geef u dan op via deze link.

Verslag klantenbijeenkomst VerbeterMeter

Op 15 oktober vond bij Kwest Online de klantenbijeenkomst VerbeterMeter plaats. Het centrale thema was: VerbeterMeter als tool voor versterken van ouderbetrokkenheid in de kinderopvang. Met een interactieve presentatie hebben Robert Meinema en Harry Holtmaat (Kwest Online) nader ingezoomd op het Continu Onderzoek in VerbeterMeter. Naast de nieuwe functionaliteiten en hoe je de resultaten kunt interpreteren is er gediscussieerd over mogelijke aanpassingen en uitbreidingen van Verbetermeter. Lees meer...

VerbeterMeter als signaleringssysteem 

"VerbeterMeter geeft ons management, maar ook de locatiehoofden en clustermanagers op een heel snelle en eenvoudige manier inzicht in het oordeel van ouders over de kwaliteit die geboden wordt”, aldus Judith van Veen, manager marketing & communicatie bij SRK. Lees het gehele interview hier.

De VerbeterMeter, wat is het?

Pilot Alternatieve ouderraadpleging binnen het kader van de wet kinderopvang

Met ingang van 1 januari 2016 wijzigt de Wet Kinderopvang met onder andere een aanpassing van de medezeggenschap van ouders in de kinderopvang. Lees het hier..

Pedagogische kwaliteit in beeld

Hoe breng ik de pedagogische kwaliteit  van mijn kinderopvangorganisatie in beeld? Binnen VerbeterMeter hebben we goed gekeken naar de mogelijkheden en hebben we nu e beeld van hoe we pedagogische vragenlijsten kunnen opnemen in de tool. Hoe? Lees hier verder..

Uit het nieuws gegrepen:

Tweet
Share
Share
+1
Forward to Friend
Copyright © 2015 Uitgeverij Koninklijke Van Gorcum BV, Alle rechten voorbehouden.
afmelden voor alle nieuwsbrieven    uw interessegebieden of adres wijzigen