View this email in your browser
AKT'S UPDATE
April, een maand van veel studeren en veel vrij. Een maand waarin de zon zich weer laat zien maar waarin je ook merkt dat het nog lang geen zomer is. April is ook de maand dat AKT op grote reis gaat en waarin de zoektocht naar een nieuw bestuur begint. we zullen guinness moeten leren drinken en een regenjas mee nemen maar het wordt enorm gaaf! Voor de mensen die ergens anders naartoe gaan of tijdens de onderwijsvrije week gaan genieten van een speciaalbiertje in de zon op een terras, heb een fijne maand!
AGENDA

16. Grote reis naar IERLAND
29. Wat kun je er mee worden?
29. Deadline bestuursinschrijvingen

 
AKT zoekt bestuur!
 
Wat gaat zo'n jaar toch snel! Het derde blok is al weer bijna afgelopen en het huidige studiejaar loopt ten einde. Dat betekent dat we alweer op zoek gaan naar een nieuw bestuur voor collegejaar 2016-2017. Ben jij geïnteresseerd in het organiseren van AKTiviteiten, het onderwijs en het leiden van een vereniging? Dan is het AKT-bestuur iets voor jou! Stuur je CV, een motivatiebrief (van ongeveer vijfhonderd woorden) en een top 5 van de functies naar bestuur@akt-online.nl voor vrijdag 29 april om 20:00. Wij nemen daarna snel contact met je op en nodigen je uit voor een gesprek.
Boekverkoop blok 4 van start
 
De komende weken kunnen jullie weer volop nieuwe studieboeken bestellen!
Voor meer info en voor de bestelling van de boeken kun je op het plaatje klikken!
SPRING zoekt vrijwilligers!
 
SPRING programmeert van do 19 t/m za 28 mei vernieuwende voorstellingen van (inter)nationale theatermakers en choreografen. Ieder jaar zetten ruim 100 mensen zich vrijwillig in om dit festival tot een succes te maken. Jij kunt onderdeel zijn van dit 10 daagse theater- en dansfestival. Help je mee? Als vrijwilliger doe je (werk)ervaring op, ontmoet je nieuwe mensen en kun je de voorstellingen en de Closing Party gratis bezoeken. Bovenal maken we samen het festival tot een succes! Help jij mee in een van onze teams en word je lid van de SPRING crew? Meer info en de link om je aan te melden vind je hierboven!
Dag van de mediastages

Op 10 mei organiseert Mediastages in samenwerking met de gemeente Hilversum, Beeld en Geluid, Hilversum Media Campus en een aantal toonaangevende mediabedrijven de Dag van de Mediastages. Tijdens dit evenement kunnen studenten luisteren naar professionals uit de mediawereld en op zoek gaan naar een stage die aansluit bij hun opleiding en interesses. Deze Dag van de Mediastages is bedoeld voor alle studenten van mediagerelateerde opleidingen die een stage zoeken in het studiejaar 2016-2017.
Korting op virtual reality

In virtual reality kun je zijn, waar je maar wilt. Niets onmogelijk. Zo vlieg je het ene moment met een helikopter over Manhatten, het andere moment ben je bijvoorbeeld het hoofdpersonage in je eigen horrorfilm. 
Op onze studie krijgt de technologie nog weinig aandacht, maar het is super interessant. Amsterdam heeft sinds maart de wereldprimeur van de eerste permanente Virtual Reality-bioscoop ter wereld. 
Wij kunnen vanaf vandaag tot eind mei met korting The VR Cinema bezoeken. Gebruik op www.thevrcinema.com de kortingscode "AKT VR" en krijg €2,50 korting per persoon. De code is alleen in april en mei geldig. Dus pak die kans!
Seminar Full color
 
Wij zijn door Beeld en geluid uitgenodigd om een seminar bij te wonen: 28 jaar migranten-televisie digitaal toegankelijk. De middag wordt georganiseerd in samenwerking met de Stadsarchieven van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Beeld en Geluid. Meer info staat achter het plaatje!
Wat kun je er mee worden
 
29 april stelt een bedrijf opnieuw haar deuren voor ons open. Dit keer is het Een van de jongens. Waar het bedrijf mee bezig is en wat wij daar gaan doen wordt deze week bekend gemaakt, houd je facebook in de gaten dus! Schrijf 29 april alvast in je agenda want het wordt erg leuk!