View this email in your browser
AKT Update November
Herfst: de bladeren vallen van de bomen, het wordt langzamer donkerder en kouder. Ook de tentamenperiode zorgt voor duisternis. Midden tussen de tentamens en deadlines, is hier een klein lichtpuntje in deze duisternis van studeren: de nieuwsbrief van november! Even de tentamens overleven, en dan kan de AKT-pret weer beginnen. Aankomende maand gaan wij namelijk onze longen uit het lijf zingen op de karaokeavond, gaan we op liftmissie met InterAKT, en worden daarna nieuwe commissies gevormd! 
AGENDA
Besties Borrel!
De borrel op 30 november is niet zomaar een borrel, maar een borrel waar jij jouw beste vriendjes mee kunt nemen! Dus heb jij een hele leuke buurjongen of -meisje? Je beste vriend van de basisschool, of van de peuterspeelzaal? Iemand met wie jij met de Lego of de Barbies speelde? Als je deze mensen ook laten zien met wie je zo omgaat bij AKT, kan dat bij de maandelijkse borrel van november!


AKT On Stage presenteert: karaoke!
 
De tentamens zijn (als het goed is) achter de rug, dus het is tijd voor gezelligheid! Er is na deze periode van stress geen betere manier om alles te vergeten dan door het er keihard uit te brullen!
WAAAAAAAH!!!!!!!
Maar houd je stemmetje helder, want 3 november is het tijd voor karaoke! Kom met al je vrienden gezellig een biertje doen in café Ome Willem en laat je stem alle hoeken van het café zien met de beste karaoke-singles.

Wij hebben er zin in!
Tot dan!

Wat: KARAOKE!
Wanneer: 3 november
Waar: Café Ome Willem
Wie: Iedereen die niet kan zingen maar wel kan lezen, of andersom.
Je kunt natuurlijk ook gewoon komen kijken en bier drinken!
Entreekosten: HELEMAAL GRATIS
Begintijd: 20:30u
Lezing over boekverfilmingen
 
Op maandag 28 november organiseert AKT samen met Awater (Nederlands), Albion (Engels), en Euphorion (Literatuurwetenschappen) de eerste lezing van dit collegejaar! Het onderwerp is Boekverfilmingen, waarbij er drie interessante sprekers vanuit de universiteit en het werkveld jullie hier alles over zullen vertellen. De week ervoor, op dinsdag 22 november, is er een filmavond, waarbij we één van de films waar het die avond over zal gaan vast zullen kijken. Goed nieuws: voor maar 5 euro heb je er een PIZZA bij! Houd Facebook in de gaten voor het evenement met alle informatie! Het belooft zeker en leuke en interessante avond te worden!
Wil je stage lopen in de visuele kunsten?

De Brakke Grond zoekt een zelfstandig en creatief persoon met interesse in communicatie voor visuele kunsten.

Vanaf februari 2017– 4 dagen per week


De Brakke Grond is een Vlaams kunstenhuis met café in het centrum van Amsterdam met een avontuurlijk kunstaanbod, dat zich richt op een breed publiek van nieuwsgierige geïnteresseerden tot professionals. Behalve een presentatieplek is de Brakke Grond ook een plaats voor reflectie en debat waarbij de Vlaams-Nederlandse samenwerking centraal staat. De Brakke Grond heeft een prikkelende en gastvrije uitstraling.

De Brakke Grond heeft een groot aanbod kunstprogramma’s. Je zal meewerken aan o.m. een expositie van fotograaf Tom Callemin, een avond waarin de verhalende podcast centraal staat en Fiber Festival over de ongrijpbaarheid van digitale cultuur. Hiervoor zoeken we iemand die met een fris oog wil kijken naar de communicatie rondom die programma’s. Ben je creatief, hou je van schrijven en wil je publiek enthousiasmeren voor onze programma’s, dan is deze stage echt iets voor jou.
Je krijgt veel ruimte en verantwoordelijkheid, maar wordt goed begeleid door een senior medewerker. Na deze stage ben je helemaal klaar voor de arbeidsmarkt.

Brieven kunnen per e-mail gestuurd worden naar Kickan Schipper, communicatiemedewerker visuele kunst en cultuur, kickan.schipper@brakkegrond.nl. Voor vragen kun je Kickan bellen via 020 622 9014. www.brakkegrond.nl. Graag reageren voor 1 december 2016.
Liftmissie...
 
Op 11, 12 en 13 november is het weer zover: de jaarlijkse liftwedstrijd van InterAKT. 13 teams zullen racen naar de nog onbekende eindlocatie. De inschrijvingen zijn gesloten, en we weten inmiddels welke teams het mysterie van de gestolen locatie op moeten lossen. 

Wie oh wie wordt dit jaar de felbegeerde winnaar, en waar zullen we heengaan? Houd de Facebook en Instagram in de gaten voor een live verslag!

Boekverkoop blok 2

Even geen zin meer om te leren voor je laatste tentamens en om te schrijven voor je laatste deadlines van blok 1? Bestel dan vast je boeken voor blok 2! Van onder andere de boeken voor de eerstejaarsvakken ‘Gender, Etniciteit en Cultuurkritiek’ en ‘Media en Performance in Cultuur en Maatschappij’, alle verdiepingspakketten, de practica en van een aantal minors staat de verplichte en aanbevolen literatuur voor je klaar. Nu nog met de maximale korting, dus bestel snel via: https://akt.itdepartment.nl ! 

Stagevacature RTL Nieuws
 
RTL Nieuws ontwikkelt een nieuwsplatform speciaal voor millennials van 18 tot 30 jaar: een gepersonaliseerde nieuwsfeed waarmee je makkelijk nieuws kunt delen met vrienden (beta.valda.nl). Wij pikken het meest opvallende en herkenbare uit het nieuws en brengen dit op innovatieve manieren.
Binnenkort gaan we live met dit nieuwe platform. Daarom zijn we nu op zoek naar journalistieke talenten om ons redactieteam aan te vullen in de vorm van een stage. Alle info over de stage is hier te vinden: http://www.mediastages.nl/productie-redactie-camjo/9591/redactiestagiair-rtl-nieuws.aspx.
Stagevacatures CJP

Ook CJP heeft een aantal mooie vacatures openstaan, bij zowel de redactie als de events-sectie. Check de vacatures hieronder:

Redactie: https://www.cjp.nl/vacatures/stagiair-redactie/76134/

Heb je een ijzersterke pen? Mooi! We zijn op zoek naar een stagiair op de redactie van CJP.

De tofste exposities, de mooiste muziek, de beste films… Jij bent het liefst de hele dag bezig met cultuur! En wat is er mooier dan die ervaringen om te zetten in woorden en beelden? Als redactiestagiair zet je die evenementen om naar een tof stuk op de redactie. Daarnaast heb je alle ruimte om zelf ideeën aan te dragen. Kun je al je toffe culturele uitspattingen dus gewoon mee naar kantoor nemen.


Events: https://www.cjp.nl/vacatures/stagiair-events/76128/

De tofste exposities, de mooiste muziek, de beste films… Jij bent het liefst de hele dag bezig met cultuur! Als Stagiair Events kies jij met welke muziek- en filmfestivals, musea en theaters we samenwerken. Kun je al je toffe culturele uitspattingen dus gewoon mee naar kantoor nemen.

CJP is een platform voor cultuurliefhebbers tot 30 jaar. We houden van cultuur in alle vormen en willen anderen inspireren om dat ook te doen.

svakt
Facebook
Website


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Studievereniging · Kromme Nieuwegracht 20 · Utrecht, Utrecht 3512HH · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp