View this email in your browser
AKT Update Oktober
De eerste maand van het studiejaar is weer voorbij, de eerste deadlines achter de rug, het introkamp was  en de introductie waren fantastisch. Dat betekent dat het weer tijd is voor de maandelijkse Update! Met onder andere een bezoekje naar Beeld en Geluid in Hilversum, de commissiewerving en de jaarlijkse kroegentocht, belooft oktober weer een onvergetelijke maand te worden!
AGENDA
Commissiewerving in Parnassos

Terwijl het academische jaar net begonnen is, zit het er voor de commissies weer op. Na een mooi jaar, vol met mooie AKTiviteiten is het tijd om nieuwe commissies samen te stellen. Op 18 oktober vindt daarom de jaarlijkse commissiewerving plaats in cultuurcentrum Parnassos. Allerlei leden van de verschillende commissies van AKT komen van 17:00-19:00 uur de ins en outs van hun commissie vertellen. Lijkt het jou wat om toffe AKTiviteiten te organiseren? Of twijfel je nog? Of denk je dat het teveel tijd gaat kosten? Kom hoe dan ook gezellig langs, er zijn koekjes! 
Met AKT naar Beeld en Geluid: Let's YouTube!
 
"Wat kun je er dan mee worden?" zal een van de meest gestelde vragen zijn, als je aan je opa, oma, tante of oom vertelt dat je Media en cultuur studeert. Om deze vraag, waarop geen eenduidig antwoord is, iets te verhelderen, gaan we een aantal keer langs bij een aantal bedrijven in de culturele sector!

Dit keer is aan de beurt: Beeld en Geluid in Hilversum! Vanaf 7 oktober is de expositie 'Let's YouTube' te zien in het Beeld en Geluid museum. Exclusief voor ons AKT'ers zullen ze op 5 oktober een sneak preview van deze tentoonstelling geven, met daarbij een rondleiding door het archief. 
Na afloop gaan we met z'n allen naar een seminar over de rol van media in de oorlog in Indonesië.

Meer info hier!
De jaarlijkse Feessie-kroegentocht
 
Op 12 oktober is het weer zover: de jaarlijkse kroegentocht van de Feessie vindt weer plaats! Wat het thema is, houden we nog even geheim, maar het belooft een gezellige kroegentocht te worden vol met lekkere biertjes en goed gezelschap! Hou de datum dus vrij in je agenda, en hou je Facebook in de gaten!
Universiteit Utrecht Master Event
 

Op zaterdag 8 oktober zullen bijna alle masters van Universiteit Utrecht aanwezig zijn op het Master's Event. Je hebt er de mogelijkheid te praten met leraren, studenten, alumni en studieadviseurs. Zij zullen al je brandende vragen over masters beantwoorden, en jou allicht helpen met jouw keuze voor een master! Check voor meer informatie de website en het Facebook-evenement!

Fietsverkoop VIDIUS

Fiets gejat of kapot? VIDIUS heeft de oplossing. Wij verkopen tweedehands stadsfietsen compleet met werkende verlichting, bel, standaard en dubbel slot. Daarbovenop komt ook nog eens twee maanden garantie. Voor leden ligt de prijs op € 82,50, voor niet-leden op € 95,- en wordt je automatisch lid van ons. Via een online formulier op www.vidius.nl/fietsverkoop kan je een fiets reserveren. Hierbij kan je precies aangeven wat je wil en proberen wij dit te regelen. De eerstvolgende woensdagmiddag om 17:00 uur kan de fiets worden afgehaald bij VIDIUS. Daar is mogelijkheid tot het testen van de fiets en vindt ter plekke de betaling plaats via pintransactie. 

Bij vragen kan je altijd contact opnemen met bestuur@vidius.nl

AKT is geen bananen
op een kamerbreed tapijt.
Weinig kans op banen,
maar wel gezelligheid. 
Op feesten en partijen
wordt de zoenboom uitgebreid.
AKT is niet dit.
AKT is niet dat.
Wat is AKT wel?


AKT is AKT.
Alumniwerkgroep

Voor de mensen die niet op de afgelopen AV waren, geven we jullie via deze weg een update over het volgende: er wordt een nieuwe werkgroep opgericht! Afgelopen jaar is er begonnen met een alumnibestand aan te leggen, en de alumniwerkgroep gaat deze uitbreiden tot een werkend en up-to-date bestand. Safirah Dijkstra en Lennart van Wageningen zijn hier vorig jaar vanuit hun bestuursfunctie mee bezig geweest en zullen ook plaatsnemen in deze werkgroep. Daarnaast zijn er zijn nog maximaal twee plekken vrij om mee te helpen! Het plan is om zo snel mogelijk te beginnen, dus de deadline om je hiervoor aan te melden is dinsdag 4 oktober 17:00. Je kan hiervoor een mailtje sturen naar bestuur@akt-online.nl. Ook voor vragen kan je ons via dit e-mailadres natuurlijk bereiken. Lijkt het je interessant om je met het alumnibeleid bezig te houden, dan is het misschien iets voor jou! 

KEES-vacature update!
 

De KEES-vacaturebank staat vol met de leukste vrijwilligersvacatures, die passen bij enthousiaste en ondernemende AKT-ers. KEES selecteert elke maand de tofste en meest opvallende vacatures voor jullie. Ze zijn de perfecte springplank voor de carrière, een boost voor je netwerk en staan goed op je CV. Én, niet onbelangrijk, ze zijn super leuk om te doen. Want KEES houdt van cultuur, net als AKT!


The Daily Indie
Fan van alternatieve indie-muziek? Dan ken je het platform The Daily Indie vast wel! Eigen feestjes, social media en een vet magazine: dat is het platform in het kort. Ze zijn flink aan het groeien en breiden hun marketingafdeling uit. En daarvoor zijn ze op zoek naar één of meer vrijwilligers om marketingtaken op zich te nemen. Eerstejaars of afgestudeerd: iedereen is welkom, want je takenpakket zal worden bepaald aan de hand van je ervaring. Deze functie is echt een topper voor je netwerk en werkervaring! Ben jij klaar om deze uitdaging voor langere tijd aan te gaan?


Read My World Festival
Wel lekker werken maar niet veel tijd? Dan is deze functie op het Read My World Festival van 6 t/m 8 oktober wat voor jou. Dit internationale literatuurfestival richt zich op gebieden in de wereld waar zich grote maatschappelijke veranderingen voltrekken. In deze editie zijn dat Oekraïne en Polen. Hier ben je dus niet alleen lekker cultureel, maar ook maatschappelijk bezig! Help jij mee met de decoploeg om het hele festival aan te kleden? Of is publieksbegeleiding meer jouw ding? Er zijn voor uiteenlopende functies vrijwilligers nodig. Dus verzamel je studiemaatjes en trek erop uit!

Ben je benieuwd geworden naar één (of meer!) van de vacatures, kijk dan voor alle details in de KEES-vacaturebank.

Wedden dat ik het kan zoekt publiek!
 
4 Oktober starten we met de opnamen van een nieuw seizoen ‘Wedden dat ik het kan!’ Hierin gaan kandidaten de strijd met zichzelf aan en zullen de grootste en meest bizarre uitdagingen voorbij komen. Denk hierbij aan; salto’s maken over een rijdende auto, ballonnen laten knappen met de onderrug en menselijke rekenmachines. Genoeg weddenschappen om je ogen bij uit te kijken!

Niet alleen Jeroen van der Boom zal dit seizoen het programma presenteren, ook Sylvie Meis is van de partij. Ben jij benieuwd naar alle uitdagingen? Meld je dan nu aan! Opgeven voor meerdere opnamen mag ook. De afleveringen vinden plaats op 4, 6, 11, 13, 25 en 27 oktober, en 1, 3, en 8 november!            
We verwachten je tussen 18:00 en 18:30 uur in Studio 24 te Hilversum, de opname duurt tot 22:30 uur. Wil je een opname bijwonen? Het enige wat je dan hoeft te doen is de onderstaande gegevens te mailen naar publiekweddendatikhetkan@masmedia.tv;

Voor- en achternaam:
Leeftijd:
E-mailadres
Telefoonnummer:
Datum/aflevering:


En vergeet niet te vermelden dat je van AKT bent!
svakt
Facebook
Website


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Studievereniging · Kromme Nieuwegracht 20 · Utrecht, Utrecht 3512HH · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp