Copy

Årets indsamlingsformål fastlagt  

På bestyrelsesmødet d 10. september blev det vedtaget, at Evangelisk Alliances i den kommende periode skal samle penge ind til børn i Grækenland, som er på flugt uden en voksnes hjælp. De er enten forældreløse eller har familie i andre EU-lande, der venter på dem. Evangelisk Alliance samler ind til organisationen Faros. Indsamlingen løber frem til efter bedeugen i januar 2016.

                                                                                           
                                                                                       Læs mere her

 

Ny sekretær i Evangelisk Alliance Danmark  

Den 1.september tiltrådte Karen Stensgaard Sørensen stillingen som sekretær hos Evangelisk Alliance i Danmark. Karen er 22 år gammel og studerer teologi på Menighedsfakultetet i Aarhus. Hun skal stå for hjemmesiden, facebooksiderne og nyhedsmails. Det er også hende, der holder øje med Evangelisk Alliances mailboks. Evangelisk Alliances tidligere sekretær, Sara Fischer Dirksen, er fortsat medlem af bestyrelsen.  
 

Sæt X i kalenderen - McGrath i Danmark  

Den 15.-16. september i 2016 kommer teologiprofessor Alister McGrath til Danmark. Udover at være professor i videnskab og religion ved Oxford Universitet, er han formand for Oxford Center for Kristen Apologetik og en fremragende apologet. Han har skrevet flere teologiske bøger og er kendt fra mange dokumentarfilm og debatter i tv. Arrangementet planlægges i samarbejde med Center for Kristen Apologetik. 

Der vil løbende komme mere information om arrangementet på EA's hjemmeside.

 

Find 
Evangelisk Alliance
på facebook

Kontakt:
info@evangeliskalliance.dk 

75 92 61 00
Korskærsvej 25, 7000 Fredericia