Copy

FÖLJ MED SCOUTERNA PÅ

Äntligen är det dags för Jamboree!

I Scouterna betyder jamboree ett storläger, massor med kompisar, helt nya upplevelser, en riktig scoutfest och minnen för livet! Allt det som vi just nu längtar mest efter!

De kommande två åren kommer det finnas möjlighet att följa med på två jamboreer med Scouterna! Jamboree22 i Norra Åsum 2022 och Världsscoutjamboreen i Sydkorea 2023. Tillsammans har dessa två fantastiska upplevelser satt ihop ett paket med inspiration och information för scoutkårerna i Sverige att använda. Det kan användas i sociala medier, på föräldramöten, informationsträffar och mycket mer för att peppa era scouter och ledare att vilja följa med!

Norra Åsum utanför Kristianstad
30 juli- 6 augusti
Programmet är för upptäckare, äventyrare och utmanare men alla får följa med!

Hur många blir vi på Jamboree22?

Det är en fråga som vi är många som tänker på just nu och planeringsorganisationen för Jamboree22 behöver alla scoutkårers hjälp att skapa en uppfattning om hur deltagandet på Jamboree22 kommer att se ut.

Vi skulle uppskatta väldigt mycket om ni kan svar på vår korta enkät om deltagandet på Jamboree22. Enkäten har bara fyra frågor och tar någon minut att svara på. Stort tack till alla som fyller i enkäten, det kommer att ge ett fantastiskt underlag för planeringsorganisationen att utgå ifrån.

Du hittar enkäten här!

Drömmen om en hållbar värld

Vi har skapat lite blandat inspirationsmaterial som är fritt fram för alla scoutkårer att använda på det sätt ni vill. Det mesta av materialet har också en plats för er i kåren att anpassa med er egen information. Saknar ni något eller behöver vår hjälp, kontakt oss gärna.

Känner ni till ett tillfälle när vi kan komma och besöka en ledarsamling, utmanarträff,  distriktsstämma eller liknande, kontakta jamboree@scouterna.se så ska vi försöka komma och inspirera er!
 
Bland materialet kan du hitta
 • Filmer
 • Posters
 • Vanliga frågor
 • Flygblad
 • Loggor
 • Bilder
 • Powerpoint
Jamboree22s inspirationsmaterial

1-12 augusti 2023, med rundresa innan och efter.
SaeManGeum, Sydkorea.
För scouter födda tidigast 22 juli 2005 och senast 31 juli 2009

Draw your dreams

Nu börjar Scouterna i Sverige resan mot SaeManGeum i Sydkorea, där den 25:e värdscoutjamboreen går av stapeln i augusti 2023. Nu finns det en liten samling material för scoutkåren att använda på föräldramötet, dela i sociala medier eller diskutera med äventyrarscouter!
 
Det finns bland annat
 • Posters
 • Filmer
 • Powepoint
 • Vanliga frågor
Inspirerande material från Världsscoutjamboreen

Hoppas vi ses på en jamboree snart!

Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2021 Jamboree21, All rights reserved.


Vill du ändra hur du får jamboreebreven?
Du kan uppdatera dina preferenser eller helt sluta följa jamboreebreven.

Email Marketing Powered by Mailchimp