Copy
125Procent | Nieuwsbrief augustus 2020
Speciale editie over onze super vrijwilligers!


Lieve vrijwilligers, heel erg bedankt voor jullie tomeloze inzet. Wij vinden jullie fantastisch!

Onze vrijwilligers zijn goud waard!


Daarom roepen we bij 125Procent 1 augustus uit tot 'Jij bent goud waard'-dag. En daar blijft het niet bij: we gaan onze vrijwilligers meer betrekken bij onze organisatie en onze maatschappelijke doelen, we gaan leuke activiteiten organiseren voor onze vrijwilligers én we zetten binnenkort een vrijwilligersraad op.

Helaas zijn onze grotere evenementen voorlopig afgezegd of verplaatst. Daarom is het juist nu belangrijk om contact met elkaar te onderhouden!

 
Een kleine greep uit onze diverse projecten,
waarbij geweldige vrijwilligers zeker het verschil maakten:

De vrijwilligers van de LeesVertelwedstrijd


Deze vrolijke foto van de vrijwilligers van de LeesVertelwedstrijd 2019 geeft de gezellige sfeer van dit evenement weer. Wij vinden dit zelfs zo'n prachtige foto dat deze op de homepage van de 125Procent website prijkt. Elke keer als we naar deze foto kijken worden we helemaal blij. 

De fantastische jongeren van JIJ voor de jeugd


Dit zijn de jongeren die de zorgprofessionals op 'JIJ voor de jeugd' lieten ervaren hoe jongeren het liefst benaderd willen worden, en welke aanpak nou écht werkt. Deze stoere vrijwilligers gaven workshops en spraken voor grote groepen mensen. Ze maakten echt het verschil, en de bezoekers van dit evenement waren laaiend enthousiast. Chapeau!

Foto van Henk Rougoor

Beter een goede buurt


Dit project is nog in de opstartfase. 125Procent start sámen met buurtbewoners een Stadsdorp, in de wijk waar ons kantoor zit. Dat doen we om de anonimiteit van de grote stad tegen te gaan en te vervangen door de gezelligheid en geborgenheid van een dorp. Vrijwilligers helpen om de buurt mooier, groener, veiliger en socialer te maken. 
 
KLIK HIER VOOR DE ONLINE BROCHURE VAN 125PROCENT
Website 125Procent
Share
Tweet
Share
Forward to Friend
Wij zijn 125Procent, een innovatief project- en communicatiebureau met passie voor maatschappelijke vraagstukken. We ontwikkelen inspirerende festivals, effectieve jongerencampagnes en innovatieve participatieprojecten, in intensieve samenwerking met de doelgroep.

De kracht en kwaliteit van mensen staan bij al onze projecten centraal. We maken gebruik van de eigen kennis en ervaring van de doelgroep, investeren in talentontwikkeling en empowerment en zorgen daarmee voor een blijvend effect.


www.125Procent.nl
Copyright © 125Procent 2020


afmelden voor deze nieuwsbrief    aanmelding bijwerken