Copy

Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Schrijf je dan onderaan uit bij 'unsubscribe from this list'.

 
PRAKTIJK  Uit  &  Thuis
De nieuwsbrief is het beste leesbaar in je browser.
 

 


Nieuwe website, nieuw logo
Daar is ‘ie dan! Een nieuwe website, met een nieuw logo ... een hele nieuwe ‘look’, en nog mobiel geschikt ook! De website is weer helemaal up-to-date met nieuwe informatie.

Ik zou zeggen, ... neem een kijkje op mijn nieuwe website ... ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt?


 


Nieuw logo
Met het nieuwe logo, wordt de praktijk zowel ‘uit’ als ‘thuis’ beter uitgebeeld. De elementen hebben een mooie betekenis:
  • Eén huisje staat voor uit en de andere voor thuis.
    Onwillekeurige volgorde, allebei even belangrijk.
  • Het roze staat voor vrouwelijk, het donkere voor het mannelijke.
    We hebben beide in ons, en dat komt mooi in de ronde vormen terug.
  • De 5-hoekige vorm betekent in de Heilige Geometrie ‘mens’.
  • Waar je licht op werpt, geeft schaduw, beide kunnen niet bestaan zonder het ander. Het is goed je licht te werpen op … dat wat aandacht vraagt. Licht en schaduw is allebei goed, het maakt je namelijk compleet.
  • Alles heeft aandacht nodig om in balans te kunnen zijn. Het mannelijke, het vrouwelijke, dat wat in het licht staat of in de schaduw. Alles bij elkaar ben jij, met alles wat je de wereld te bieden hebt, bewust of onbewust.


Nieuw voor bedrijven: '20 minuten sessies'
'20 minuten sessies' is de nieuwe naam die ik gegeven heb aan stoelmassage bij bedrijven, ook wel bekend als bedrijfsmassage.
20 minuten sessies zijn er voor zowel op reguliere, als incidentele basis.

Waarom een andere naam? Omdat er meer mogelijkheden zijn (therapie, andere massages, werkplekonderzoek, adviezen, preventieve maatregelen) dan alleen stoelmassage.
Ik heb daar al jaren goede ervaring mee en bedrijven (en medewerkers) zijn er erg blij mee. 

Kijk op de site voor meer informatie of neem contact op voor  een gratis proefsessie!
 

 


Nieuwe kennis, nieuwe behandelmogelijkheden
Ook weer nieuwe opleidingen gevolgd, en sinds de laatste nieuwsbrief van maart 2015, heb ik nog twee diploma's aan mijn CV mogen toevoegen.

Met de NGS BAOV (BewegingsAnalyse en OefenVormen) opleiding heb ik weer nieuwe kennis en vaardigheden opgedaan met betrekking tot behandelmethoden als gewrichtsmobilisaties en manuele (fasciale) technieken, waarmee ik nog beter (sneller) je klacht, blessure of bewegingsbeperking kan behandelen.

Tevens ben ik na weer een jaar studie, blij met het diploma Medische Basisvakken op HBO/Universitair niveau. Als je interesse hebt in mijn scriptie over 'burn-out', mail me dan gerust.

 

Nieuwe workshop

Nieuw in de praktijk is de workshop “Gelijkgestemden in de Nieuwe Wereld”. In mijn praktijk werd steeds vaker aan mij de vraag gesteld aandacht te geven aan (het huidige veranderende) ‘bewust wórden, en bewust zíjn’ in de vorm van een workshop.

In deze tijd van grote verandering op aarde en in de mensheid, wordt de behoefte steeds groter om in persoon, ‘van mens tot mens’, (nieuwe) gedachten en ervaringen met elkaar te delen. Soms lukt dat delen met anderen niet (meer) omdat je persoonlijke ontwikkeling niet gelijk op gaat.
Deze bijeenkomst biedt een gelegenheid aan de keukentafel, om als gelijkgestemden elkaar te kunnen ontmoeten en te delen over wat al deze veranderingen  in bewustzijn (zowel fysiek, mentaal, energetisch, als spiritueel) betekenen? Voor jou, je omgeving, hoe je dit ervaart en wat het met jou doet?

Lees meer op de website ...

Een bewustwordingsproces is je eigen proces waarin ik je graag op verschillende manieren bij ondersteun. Deze bijeenkomst is er één van. Zodat jij kan worden wie je werkelijk bent!
Bij  workshop data kan je zien wanneer de bijeenkomsten gepland staan.Met heel veel dank aan deze twee toppers ...
Henk Haverkamp van Cerno (ICT management, Webdesign en Grafisch design) voor je tomeloze inzet, het meedenken, de vele ideeën en suggesties die je hebt gegeven bij het bouwen van deze nieuwe website.
En Marion, van Studio De Backery (Game design, Graphic design, visual identities & Branding) bedankt voor je hulp, vormgeving, inspiratie en technische realisatie van het nieuwe logo.

Allebei heel erg bedankt!