Copy
Nyt fra Tryghedsordningerne
Se denne mail i din browser

Ny IT-kriminalitetsforsikring

Det kan blive tidskrævende og dyrt, hvis din klinik bliver ramt af fx hacking, computervirus eller datasabotage. Derfor tilbyder Tryghedsordningerne nu en IT-kriminalitetsforsikring, der sikrer din klinik i disse tilfælde.

IT-kriminalitetsforsikringen indeholder også en Netbankforsikring, som dækker hvis en hacker tømmer klinikkens netbank.

Forsikringen kan fås fra 1.489 kr. årligt.

Læs mere om IT-kriminalitetsforsikringen eller bestil forsikringen

Netbankforsikring -  vælg selv dækningssum

Ønsker du en forsikring, som udelukkende dækker ved netbankindbrud?
Vi tilbyder også en enkeltstående Netbankforsikring, som sikrer din klinik mod tab som følge af indbrud i klinikkens netbank. Og som noget nyt, kan du vælge mellem forskellige dækningssummer.

Du kan få Netbankforsikring til din klinik fra 470 kr. årligt, afhængig af hvilken dækning du vælger. Se priser og dækningsmuligheder.

Har du allerede en Netbankforsikring gennem Tryghedsordningerne, bliver din forsikringssum automatisk forhøjet til 3 mio kr. og du får en lavere selvrisiko på 6.500 kr. - uden at din præmie ændres. Det sker ved fornyelsen af din forsikring efter den 1. juni 2016.

Læs mere om Netbankforsikringen eller bestil forsikringen

Billigere bilforsikring til de unge

Tryg Gruppeforsikring sænker priserne på bilforsikringer med hele 40 % for unge mellem 18 og 24 år.  Er du mellem 18 og 24 år og har en bilforsikring hos Tryg Gruppeforsikring, bliver prisen på din bilforsikring automatisk reguleret. Du er velkommen til at ringe på 39 46 00 80  og høre mere om din nye pris på din bilforsikring.

Har du hjemmeboende børn med egen bil, i aldersgruppen 18-24 år, kan de også få bilforsikring gennem Tryghedsordningerne. Bestil et tilbud her.

Her kan du bestille tilbud på alle dine privatforsikringer gennem Tryghedsordningerne.

Er du tandlægestuderende, har vi særlige tilbud på forsikringer til dig.

Læs mere om bilforsikring
Pensionsalderen er ændret
Folkepensionsalderen sættes pr. 1. januar 2016 op fra 67 til 68 år. Det gælder for alle der er født efter den 31. december 1962. Har du pensionsordning i PFA Pension, er din ordning blevet tilpasset den nye pensionsalder.

Bonus på vej til Tryg-kunder
Vi har godt nyt til dig, hvis du har dine forsikringer hos Tryg. TryghedsGruppen, der er hovedejer af Tryg, har besluttet at udbetale en bonus til deres medlemmer, som er Trygs danske kunder. Læs mere her

Kontakt os

Har du brug for rådgivning omkring dine forsikringer eller din pensionsordning, kan du kontakte os på 39 46 00 80 eller sende en mail til web@tryghedsordningerne.dk
Copyright © 2016 Tandlægernes Tryghedsordninger, All rights reserved.


Afmeld nyhedsbrev og vigtig information fra Tryghedsordningerne