Looptijden gaat stoppen

Beste hardloper,

Met pijn in ons hart delen wij mee dat Looptijden gaat stoppen. Dit houdt in dat de Looptijden app en website vanaf 1 januari 2020 niet meer te gebruiken zijn.

De afgelopen tijd is het aanbod van (internationale) hardloopapps enorm gestegen. De opkomst en doorontwikkeling van concurrerende apps maakt het voor een Nederlandse aanbieder als Looptijden niet rendabel om ons platform voort te zetten. Wij hebben zelf hoge kwaliteitsmaatstaven en kunnen daar niet langer aan voldoen.

Afscheid nemen doet pijn, zeker na een periode van 9 jaar, maar wij zijn ervan overtuigd dat we de juiste beslissing genomen hebben.

Cadeautje voor alle Looptijden-gebruikers: Gratis lidmaatschap van sportorganisatie Le Champion.
Wat betekent dit voor mij?

Looptijden is groot geworden met de hulp van onze vaste gebruikers. We willen je dan ook zo goed mogelijk helpen met het beantwoorden van je vragen. Wil je al jouw activiteiten exporteren? Of heb je andere vragen? Bekijk dan ons overzicht van meest gestelde vragen en antwoorden.
Bekijk FAQ
Exclusief voor Looptijden gebruikers: Word gratis lid van Le Champion

Om je te bedanken voor het gebruik van Looptijden, mogen wij je een gratis lidmaatschap aanbieden bij sportorganisatie Le Champion. Dit is de organisator van onder meer de Dam tot Damloop, Amsterdam Marathon en Halve Marathon van Egmond. Met dit lidmaatschap, dat loopt tot en met 31 december 2019, profiteer je van kortingen bij sportspeciaalzaken, verschillende sportbonden en ontvang je het Le Champion Magazine. Klik op onderstaande button en gebruik de volgende promotiecode:
LCLID2019LT


Vul deze promotiecode in bij stap 2/4, vervolgens zie je bij stap 4/4 dat de korting verwerkt is
Word gratis lid
Met sportieve groet,
Het Looptijden Team

Copyright Ā© 2019 Looptijden, Alle rechten voorbehouden.


afmelden van deze lijst