Copy
View this email in your browser


Nieuwsbrief 

1 september 2014

We gaan weer sportief smullen! 

Op 10 mei 2015 gaat de tweede editie van de Beemster Erfgoed Marathon van start. Bij deze marathon staat gezelligheid hoog in het vaandel. Onderweg zijn er diverse proeflocaties ingericht, waar je kunt genieten van streekproducten en muzikaal entertainment. Looptijden worden bij ons niet genoteerd. Samen sportief smullen, daar gaat het om! 

Je legt de hele of de halve marathon afstand in duo’s, afwisselend hardlopend en fietsend af. Het parcours gaat over de dijken en door de dorpskernen van de Beemster. De start en finish is bij Fort benoorden Purmerend, onderdeel van de stelling van Amsterdam alwaar na de finish hottubs klaar staan om, al dan niet met een lekker drankje heerlijk in na te genieten van deze sportieve belevenis in de Beemsterpolder. 
Wanneer men de hele of de halve afstand individueel wil volbrengen, geen probleem maar dit kan alleen lopend.

De inschrijving van de Beemster Erfgoed Marathon start op 7 september 2014 om 18.00 uur via www.beemstererfgoedmarathon.nl.
Er is plaats voor 700 deelnemers. Het inschrijfgeld aan deze hele of halve marathon is € 30,- per persoon. Deelnemers kunnen bij inschrijving ook een functioneel running T-shirt met van de Beemster Erfgoed Marathon bestellen, het design van het shirt blijft nog even een verrassing. 
Ontwerp ons running-T shirt
Wij zijn op zoek naar creatieven en designers die voor ons een ontwerp willen maken voor het runningshirt van de Beemster Erfgoed Marathon editie 2015. Ben je creatief of en heb je leuke ideeën? Doe dan mee aan de ontwerpwedstrijd van ons nieuwe shirt op www.ontwerpen-voor-geld.nl/overig/logo-beemster-erfgoed-marathon-2015.
De wedstrijd loopt tot 23 september.
Spaar je oude hardloopschoenen
Na afloop dan van de eerste editie Beemster Erfgoed Marathon hebben wij een donatie kunnen doen aan speeltuin vereniging 'De Spelemei' in de Zuidoostbeemster, daarnaast hebben wij ruim 300 paar schoenen gespaard voor de stichting Samen Succes (www.samensucces.com) voor hardlooptalenten in Kenia. Deze willen wij dit jaar weer voortzetten, dus gooi je oude hardloopschoenen niet weg! Spaar ze en lever ze op 10 mei 2015 bij ons in. Over het tweede goede doel zullen wij jullie binnenkort informeren.
Onze sponsors 
Deze editie van de Beemster Erfgoed Marathon kunnen wij niet organiseren zonder de financiële bijdrages van sponsoren. Met enige trots kunnen wij u melden dat Beemsterkaas wederom onze hoofdsponsor zal zijn. Naast Beemsterkaas is Nobel Vermogensbeheer uit Amsterdam een belangrijke sponsor! Het overzicht van sponsoren zullen wij bijhouden op www.beemstererfgoedmarathon.nl/sponsors. Heb je interesse om ons evenement te sponsoren, bijvoorbeeld met een bijdrage voor een van de hottubs, neem dan met ons contact op via info@beemstererfgoedmarathon.nl.
Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © *Beemstermasters 2014 All rights reserved.

unsubscribe from this list    update subscription preferences