Copy
Kan du ikke læse dette nyhedsbrev, klik her.
Familie & Evidens Center
Nyhedsbrev, December 2016
Nyt fra FEC
Så gik endnu et år med fuld fart.
FEC har haft et spændende år 2016, som har været fyldt med udfordringer og succeser. Vi har mange interessante ting i "støbeskeen" for 2017 - og glæder os til at arbejde endnu et år med vores nuværende programmer (FFT, MST og TFCO) - samtidigt med fremtidige nye tiltag, som giver FEC mulighed for at hjælpe endnu flere udsatte børn/unge og deres familier.

FEC ønsker jer alle en glædelig jul og et godt nytår!
FFT udvider med "FFT Plus"
Vi har igennem en længere periode oplevet en øget efterspørgsel til FFT, til de familier hvor der blandt andet opleves et behov for en mere intensiv støtte i behandlingen.
På baggrund af dette har vi valgt at udvide FFT, således at vi nu også kan tilbyde FFT som en mere intensiv behandlingsform end tidligere. Vi kalder det "FFT-Plus".

Læs mere >
TFCO - Behandling af børn fra 7 til 11 år
I 2017 ønsker FEC at udvide TFCO med "TFCO C", som henvender sig til behandling af børn fra 7 - 11 år.
Så snart vi er klar til at opstarte TFCO behandlingen for denne gruppe børn, orienterer vi jer, så I kan få mulighed for at prøve dette succesfulde program. Læs mere om TFCO-C; 7 - 11 år

Står du/I med en aktuel sag, der passer ind under ovenstående behandling - eller ønsker du/I yderligere information om TFCO-C, er du/I altid velkomne til at kontakte Programchef for TFCO, Majbritt Fyllgraf på tlf.: 25 94 20 75

Læs mere om TFCO; 12 - 17 år
Udbrede kendskab til evidensbaseret praksis.....
Ref; "mandagmorgen", 17. oktober 2016
FEC finder følgende artikel fra "mandagmorgen", 17. oktober 2016 yderst interessant - og vil derfor gerne dele den med vores kunder og samarbejdspartnere. Hermed.......

"Eksperter vil gøre op med vanetænkning og hverdagsrutiner i velfærdssamfundet og i højere grad basere det pædagogiske og sociale arbejde på metoder og dokumenteret effekt.

Direktør Steffen Bohni fra Børn og Unge, Gribskov Kommune er initiativtager til at danne et nyt selskab; ”Dansk Selskab for Evidensbaseret Praksis i Velfærdsprofessionerne”, hvis formål er at skabe bedre velfærdsløsninger for borgerne i Danmark ved at skabe en tættere kobling mellem forskning, praksis og uddannelse."

Læs mere >
Du mindsker risikoen for kriminelle børn,
ved en anerkendende adfærd overfor dem!

Bliver lille Mads kriminel, når han bliver stor? Det afhænger bl.a. af hans familieforhold, hvordan han klarer sig i skolen, om han ryger hash, eller om han hænger meget ud på gaden. En ny SFI-rapport beskriver faktorer, der hænger sammen med, om børn og unge ender i kriminalitet.

Læs mere >
Familie & Evidens Center ApS - Rosenkæret 11C, st.th. - 2860 Søborg - +45 7028 8822 - info@fec-dk.dk Afmeld


This email was sent to <<E-mail adresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Familie & Evidens Center · Rosenkæret 11C, st.th. · Søborg 2860 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp