Gratis mini-kursus: Tinis Tøjdiæt - Lektion 1

Vises indholdet ikke korrekt? Klik her for at se det I din browser
  Er det sådan her, du har det, når du skal finde noget at tage på i din garderobe?

Let’s fix it, baby …
 
 
 Kunne hende på billedet her godt være dig?
 
Kan du sjovt nok heller ikke finde en trevl at tage på, selv om din garderobe bugner med tøj og tilbehør?
 
Og ender det egentlig tit med, at du går i de samme 5 – 10 ting (og vasker dem igen og igen …), fordi det bare er det tøj, du har det allerbedst i, og som du synes klæder dig absolut bedst?
 
Du er ikke alene. 9 ud af 10 af de kvinder, jeg møder, sukker mere end de hepper når snakken falder på deres garderobeskab.

  • De har mistet overblikket.
  • De har masser af tøj hængende, men kan ikke se kombinationsmulighederne.
  • Strygebunken (nej, de får det aldrig strøget) er tårnhøj, og de kan ikke længere huske, hvad der egentlig ligger i den.
  • De shopper nyt i håb om, at det løser problemet (men kommer ikke sjældent hjem og opdager, at de alligevel havde noget, der lignede, fx i strygebunken…)
  • De bruger det samme tøj på den samme måde igen og igen. Fordi de bare ikke kan overskue andet – og så er vi tilbage ved den der med overblikket … 

Der er kun én ting at gøre: Ryd op – og ryd ud!
 
Bunker af tøj behøver ikke at betyde bunker af muligheder. Tværtimod. Jo mere tøj, som du alligevel aldrig bruger, du har – jo mere rod, frustration – og jo dyrere. For uden overblik kommer du nemt til at shoppe. Ikke bare for meget. Men for meget af det forkerte.
 
Er du klar til at gøre noget ved din garderobe? Kunne du tænke dig at se, hvor meget mere tøj – og hvor mange flere kombinationsmuligheder – du får ved at smide ud, rydde op og trimme din garderobe?
 
Så læs med herunder – og i de næste 2 nyhedsbreve – hvor jeg i 3 super enkle trin guider dig til at få ryddet op – og ud – i garderoben. 

P.S. Giv dit tøj til et godt formål. Røde Kors holder i næste uge 'Smid Tøjet' kampagnen landet over.
 
[Tinis Tøjdiæt – Lektion 1 af 3]:
 
Trin 1: Knips et billede 
Før du overhovedet går i gang, så tag et førfoto af dit (åbne) klædeskab som det ser ud lige nu.  Opload meget gerne dit billede på min facebook-væg – kom lad os inspirere hinanden!
 
Trin 2: Ryd ud
Nu skal du i gang. Og der findes desværre ikke noget quick-fix. For at skabe overblik, luft og ny energi til både dig og dit klædeskab, skal du have fingre i alt det tøj, alle de sko og alt det tilbehør, du har i din garderobe. ALT.
 
Det tøj, der skal blive hængende er det tøj, du kan lide OG bruger! Resten skal ud.

Det kan godt være, du synes, den storblomstrede kjole er  fantastisk, men hver gang, du tager den frem, så hænger du den alligevel tilbage og hopper i den løse sorte, - så med ’bruger og kan lide’, mener jeg, at du rent faktisk har tøjet på minimum 12 gange i gennemsnit på et år.  
 
Ryd også godt ud i sko, støvler og tørklæder. Skil dig med det samme af med tøjet, giv det væk til en velgørende organisation, veninde eller sælg det på fx trendsales. Konsekvens er nøgleordret.

OG husk så lige at tilmelde dig Røde Kors, SMID TØJET LØB hvor du donerer alt det tøj du har ryddet ud af din garderobe, til et godt formål.

Klik her og tilmeld dig:


 
Så første lektion er altså ryd op og ryd ud. Væk med alt det tøj, sko og tilbehør, som du ikke har brugt mindst 12 gange i løbet af det sidste år.
 
Er du klar? Kig i din kalender og afsæt et par timer – eller en halv dag, hvis din garderobe er en udfordring af de større – og lov så dig selv, at du går i gang. Ellers bliver det ikke til noget.
 
I næste uge får du lektion 2 af Tinis Tøjdiæt – så stay tuned.
 
Kh
Tini
Vil du være (stil)ekspert – og have papir på, at du er det?

Til august starter vi et nyt hold på stylecoach-uddannelsen.
Uddannelsen, du kan tage mens, du arbejder – og oven i købet betale i bidder, mens du gør det.

Earlybird
Tilmeld du dig senest den 8. juni kan du spare op til 4.000,- kr.

Se alle moduler og datoer her. 
 
Se betalingsmodeller her.
 
Og grib din plads lige her.

Kh
Tini

 
videresend til en ven del pa facebook
 
  Afmeld nyhedsbrevet
  Rediger dine oplysninger
Følg Stylewise på
 
Stylewise by Tini Owild • info@stylewise.dk • +45 3326 1708