It's Crazy - festen er igang

Vises indholdet ikke korrekt? Klik her for at se det I din browser
LOGO
 
 
 
  Ønske:
'Mere kant, tak.'
Psst ... lige en fodnote: I dag starter mit Crazy Christmas juletilbud til dig, hvor du får mine to bestseller e-kurser til langt under et kursus pris. (Se mere nederest i mailen) ...

'Jeg behøver ikke at læse mere. Lad mig strax komme igang.'

Well, tilbage til det det drejer sig om - kant.

Kan du gå til din datters konfirmation iført en hjemmehyggedragt til 399 kroner?

 
Kan du gå på cafe med din veninde dagen efter i den samme hjemmehyggedragt – uden at hun bemærker, at du IGEN (!) har den dragt på?
 
Og kan du – som jeg netop har gjort – gå til den årlige fest for Danmarksmestre i den samme dragt?
 
Ja. Da.
 
Sagtens.
 
Alt for mange af de kvinder, jeg møder, har store og seriøse tøjkriser hver gang, de skal ud ad døren. Og tit ender det med, at de køber nyt. Mere tøj. Til niecens konfirmation. Til festen med kollegerne. Til bestyrelsesmødet på skolen. Til … [fortsæt selv listen over ting, du er inviteret til de næste 3-4 måneder].
 
Men. Inden du går ud og køber dig fattig i nyt kluns, så tjek lige din egen garderobe ud. Følelsen af altid at se ens (og kedelig) ud, mangle kant og personlighed, handler ikke om hvor meget tøj, du har i skabet.
 
Det handler om. Hvordan, du bruger. Det tøj. Du har. 

En hjemmehyggedragt (til 399 kroner) – 3 forskellige looks
 
Her er en hjemmehyggedragt, som hænger i mit skab (no. tre fra venstre)
 
Jeg har givet 399 kroner for den – og jeg E L S K E R den. Det er som at gå i pyjamas, når jeg har den dragt på.
 
Men fidusen er, at jeg IKKE kun bruger den til at daffe rundt i om søndagen hjemme i min lejlighed på Vesterbro.
 
Jeg bruger den også når jeg går på cafe med en veninde. Jeg bruger den når jeg underviser mine elever. Og for ganske få uger siden, havde jeg den på til den årlige fest for Danmarksmestre på Rådhuset i København.
 
Prøv at se her, hvordan jeg giver dragten kant ved at style den på forskellige måder, så jeg kan bruge den til mange forskellige lejligheder (og afhængig af mit humør). Det er simple teknikker som du også kan lære.
 

 
 
 
Gør-det-selv-øvelse: 
Sådan giver du dit tøj kant

 
Prøv lige at kigge i din egen garderobe.
 
Jeg vil vædde på, at du har adskillige stykker tøj hængende, som du kun bruger på en måde – og måske kun har brugt en gang. Det er dumt når nu dit tøj har så meget mere potentiale.
 
Prøv lige at plukke en ting ud, du normalt kun bruger på en bestemt måde – fx dine hjemmehygge-joggingbukser. Og prøv så – med inspiration fra billederne herover – at udfordre dig selv til at give buskerne kant til en tur i byen med veninderne.
 
Dine stiletter fx og den lille blazerjakke.
 
Og vupti – se hvordan du nu har et cool sæt, der giver dig kant og personality, og som gør det muligt for dig at bruge dine hjemmehyggebukser. Udenfor hjemmets fire vægge.
 
Det er en billig måde at få nyt tøj på. Og det er en fed fornemmelse, ikk?

'Pyha' kunne du tænke, ' det lærer jeg aldrig', men ...


Kant kan læres.
 
At få kant og personlighed kan opnås.

Det handler bare om at kende teknikkerne, virkemidlerne og stylingmetoderne. Dem, der bare kan det, ved ikke, at de kan. De er ikke bevidste om, at de bruger særlige teknikker og metoder.

De gør det bare.

Hvordan de gør har jeg sat på formel.

Vil du have formlen?

Simple og lige-til-at-gå-til teknikker der hjælper dig med nye tøjsammensætninger, farvekombinationer, mønsterkombinationer og accessories-mix – alt det der giver kant.

Læs mere om e-kurset her.Let the Crazy Christmas Begin ...

Fra kl.12.00 i dag og til på lørdag kl. 12.00 kan du få fat i mit nyeste e-kursus 'Sådan får du kant' OG mit forrige e-kursus 'Stylebootcamp' til CRAZY PRIS.

Normal pris for begge kurser er: 3.994,- kr.
(Stylebootcamp; 2.497,- kr. Sådan får du kant; 1.497,- kr.)

Men i denne uge kan du spare op til  3.300 kroner!!!

Det er vanvittigt crazy ...

MEN ikke nok med at du får de to bestseller kurser til under et kursus pris, no matter what, så bliver du yderligere belønnet jo hurtigere du er på tasterne ...

Slår du til nu får du begge kurser til:


KUN 697,- kr.


OBS! Denne CRAZY PRIS gælder til imorgen kl. 12.00.

Yes, lad mig strax få fingrene i de kurser!

Onsdag kl. 12.00 stiger prisen hundrede kroner for begge kurser, altså til 797,- kr. - stadig hamrende billigt. Dette gælder til torsdag den 11. december kl. 12.00.

Torsdag kl. 12.00 er prisen så 897,- kr. som gælder i 24 timer.

Fredag kl.12.00 stiger crazy tilbuddet igen med 100 kroner til 997,- kr. Du sparer stadig 2.997,- kr.!!! men betaler altså 300 kroner mere end hvis du klikker på knappen i dag!

Og den kvikke læser har så regnet ud at lørdag den 13. december kl.12.00 slutter festen, og altså også din sidste chance for at få fat i Crazy Christmas tilbuddet.

Skulle du have glemt alt dette - eller miste denne mail så bare rolig. Hver dag kl.12.00 til og med lørdag, sender jeg dig en mail med dagens Crazy tilbud - og har du allerede investeret i kurserne (eller bare ikke interesseret?) er der en lille historie i hver mail som du kan julehygge dig med.

Du har altså ugen ud alle gode chancer for at blive smækker lækker inden jul, til en uforskammet lav pris - ELLER muligheden for at give lækkerheds-kurserne som en overraskende gave til en af dine veninder.


Er du træt af "ok" følelsen og sukker efter mere kant og personlighed, men ikke aner hvor du skal starte og ende?

Så er der hjælp på vej, ovenikøbet til CRAZY PRIS.

P.s. Kurserne er dine til evigt eje. Du kan tage dem lige så mange gange du lyster, hvor og når det passer dig.

Læs om bestseller kurserne her!

It's beginning to look a lot like Christmas ...

Hohoho

Tini

videresend til en ven del pa facebook
 
  Afmeld nyhedsbrevet
  Rediger dine oplysninger
Følg Stylewise på
 
Stylewise by Tini Owild • info@stylewise.dk • +45 3326 1708