Copy
Andelsportal.dk
Historisk mange andelshavere tjekker deres andelsboliglån

Historisk mange andelshavere tjekker deres andelsboliglån

Mybanker.dk melder om stor aktivitet blandt andelshaverne. Årsagen skal blandt andet findes i den stigende rente.

Andelshaverne går deres andelsboliglån efter i sømmene ➝
Husk eftersyn af altaner før det er for sent

Husk eftersyn af altaner før det er for sent

Det kan betale sig, at I som forening regelmæssigt får udført eftersyn af ejendommens altaner. Kollapser en altan, kan der ske store personskader og ødelæggelser på ejendommen, der kan koste foreningen dyrt. Foruden regelmæssige eftersyn, er der flere tegn, I som forening bør se efter. Læs mere her.

Disse tegn bør I se efter ➝
Ny minister til andelsboligforeningerne

Ny minister til andelsboligforeningerne

Danmark har fået en ny regering, og på posten som ny boligminister sidder Pernille Rosenkrantz-Theil. Mens regeringen fortsat er i gang med at udforme deres egentlige boligpolitik, kan du læse mere om dét, vi ved om den nye boligpolitik og den nye boligminister.

Ambitioner for boligmarkedet ➝
Andelsportal.dk
Andelsportal.dk er i forbindelse med årsskiftet blevet optimeret. Det samme gode indhold er stadig at finde på siden, men nu er siden redesignet, navigationen optimeret og der er åbnet op for Andelsbogen med viden om nogle af de emner, som vi ofte får henvendelser på på Andelsportal.dk. Det er også blevet lettere at indhente tilbud, hvis foreningen skal have udført en opgave.
Sponsoreret indhold
Newsec

Alt om ejendomsadministration i andelsboligforeningen

Overvejer I at få en administrator i andelsboligforeningen? Så kan du læse med her, når vi taler med Newsec, som er Andelsportal.dk’s branchepartner på ejendomsadministration, der fortæller meget mere om, hvorfor det er en god idé, samt hvordan man kommer godt i gang. Læs med her og få en god gennemgang fra A til Å om ejendomsadministration i andelsboligforeningen.

Alt om ejendomsadministration ➝
Ledvance

Belysning

Udearealer er vigtige fællesområder for mange andelsboligforeninger. For at få det maksimale ud af fællesarealerne er det vigtigt, at belysningen er den rette. Læs med her og bliv klogere på, hvordan belysning kan være med til at skabe de optimale rammer for netop din andelsboligforening.

Belysning ➝
STAD Valuar

Valuarvurderinger: Hvad er op og ned?

Der er tre måder at vurdere andelsboligforeningers værdi på – den mest hyppige er valuarvurderinger. Vi har talt med vurderingschef hos STAD Erhverv, Emil Ellekilde, der i denne guide kaster lys over alt, der er værd at vide om valuarvurderinger i andelsboligforeningen.

Valuarvurderinger: Hvad er op og ned? ➝

Andelsportal.dk - Nyheder, viden og tilbud på byggeopgaver til andelsboligforeninger

Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © Andelsportal.dk