Copy
GOTTLIEB+PARTNERS A/S
Andelsportal.dk
Ny analyse: Andelsboligmarkedet er i fin form

Ny analyse: Andelsboligmarkedet er i fin form

Er man på udkig efter en andelsbolig, skal man være heldig. På trods af forskellige faktorer, der har truet de stigende priser på andelsboligmarkedet, er der fortsat stigende efterspørgsel på dem. Andelsboligmarkedet er med andre ord i fin form, viser en ny analyse fra Realkredit Danmark/Danske Bank.

Prisen på andelsboliger stiger ➝
Valuarens besyv: Stor kompleksitet i anbefalingerne

Valuarens besyv: Stor kompleksitet i anbefalingerne

Med hjælp fra valuaren belyser vi udvalgets anbefalinger til fremtidens vurderingsnorm på andelsboligmarkedet. Og det er bare om at holde tungen lige i munden, da vurderingsmetoderne er en indviklet størrelse.

Det skal foreningen vide ➝
Sådan ser det gode forslag ud

Sådan ser det gode forslag ud

Som andelshaver kan man brænde for at stille et forslag, der skal på dagsordenen ved næste generalforsamling. Bestyrelsen skal modtage forslaget inden for den tidsramme, der er defineret i vedtægterne. Men hvordan stiller man det gode forslag? Vi hjælper dig godt på vej.

Det gode forslag ➝
Sponsoreret indhold
Altan.dk

Elevatorer til jeres etagebygning

Elevatorer er ikke noget man normalvis forbinder med en ganske almindelig etagebygning, men er etableringen af en elevator i din ejendom egentligt så besværligt og omkostningstungt som mange går og tror? Vi har været i dialog med Altan.dk, der giver deres besyv på elevatorer i normale etageejendomme, og fortæller hvordan det egentligt kan komme beboerne økonomisk til gode.

Elevatorer til jeres etagebygning ➝
NORCA

Energikonsulenten: Dét skal I vide om energimærkning i andelsboligforeningen

Energimærket er en klassificering af bygningens energimæssige stand, men kan også bruges til meget mere end det i andelsboligforeningen. Vi har allieret os med energikonsulent og ekspert Chris Skaarup Mortensen fra Norca ApS. Her gør han dig meget klogere på energimærkning fra A-Å.

Dét skal I vide om energimærkning i andelsboligforeningen ➝

Andelsportal.dk - Nyheder, viden og tilbud på byggeopgaver til andelsboligforeninger

Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © Andelsportal.dk