Copy
Andelsportal.dk
A/B Amsterdamgårdens solcelletag er en sand solstrålehistorie

A/B Amsterdamgårdens solcelletag er en sand solstrålehistorie

Hvorfor ikke få et tag, der betaler sig selv hjem – og endda giver ekstra indtjening på den lange bane? Det spørgsmål stillede formanden Bo Østergaard sig selv, da A/B Amsterdamgården stod overfor et tagudskift tilbage i efteråret 2020. Svaret blev et integreret solcelletag, som i dag forsyner foreningen med billig el fra oven. Vi besøger den nordsjællandske forening, hvor de næste energiprojekter allerede er planlagt.

Video: Sådan driver foreningen deres eget elselskab ➝
Hos A/B Gimle skåler de for fællesskab og forskelligheder

Hos A/B Gimle skåler de for fællesskab og forskelligheder

Alder er ikke spørgsmål om år, men om sindstilstand. Og i seniorbofællesskabet A/B Gimle er de ikke bange for at springe ud i de praktiske gøremål, fredagsbar og fællesarrangementer. Med en aldersspredning på 39 år blandt beboerne er der plads til forskelligheder og til at lære af hinanden. Hvordan de hos A/B Gimle skaber de rigtige rammer for et sundt fællesskab og danner grobund for beboerengagement får vi gode råd til her.

Kom med på besøg hos Gimle ➝

Klimasikring: Refusion af tilslutningsbidrag

Store mængder regnvand, oversvømmelser og rotteplager – et ineffektivt kloakanlæg kan have store konsekvenser for en hvilken som helst andelsboligforening. Din andelsboligforening kan spare mange penge på at frakobles kloaksystemet – dette kaldes også at få refusion af tilslutningsbidraget. Her kan du læse meget mere om refusion af tilslutningsbidraget, samt hvilket alternativ der er til at være tilkoblet det fælles kloaknet.

Klar regnvandet selv ➝

Et nyt nummer af AndelsboligNyt er på gaden
Læs det online her ➝

Sponsoreret indhold
DKTV: HomeCharge

Få styr på processen, når I skal etablere ladestandere

Efterspørgslen på ladestandere har aldrig været større. Og mange vil derfor gerne vide, hvordan man igangsætter etablering af ladestandere i sin bolig- eller andelsforening. Derfor har vi spurgt driftschef Michael Rud fra Glostrup Andelsboligforening om, hvordan han har grebet den proces an.

Få styr på processen, når I skal etablere ladestandere ➝
PLENTO

Derfor gør en elektronisk dørtelefon livet lettere for dig

De fleste andelsboligforeninger med opgange, har et ganske almindeligt kablet dørtelefonanlæg installeret i ejendommen. Men der er flere fordele ved at skifte til et elektronisk dørtelefonanlæg – om end man er ung eller gammel. Vi har været i dialog med Jørgen Novaa fra Plento ApS, der deler sin bedste viden om fordelene ved et elektronisk dørtelefonanlæg, samt viden om hvordan det kan gøre livet lettere for medlemmerne i din andelsboligforening.

Derfor gør en elektronisk dørtelefon livet lettere for dig ➝
Etex Nordic: CEDRAL

5 gode grunde til at renovere boligforeningen med fibercement

Flere og flere boligforeninger er begyndt at se mod fibercement, når foreningens ejendom skal renoveres. Og med god grund. Planker af fibercement har nemlig et hav af fordele og kræver minimal vedligeholdelse. Nordisk Brand Manager for Cedral, Mette Winther, gør os klogere på udviklingen og giver fem gode grunde til, hvorfor fibercement vinder indpas hos landets boligforeninger.

5 gode grunde til at renovere med fibercement ➝

Andelsportal.dk - Nyheder, viden og tilbud på byggeopgaver til andelsboligforeninger

Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © Andelsportal.dk