Copy
Andelsportal.dk
Hvad skal man stemme til folketingsvalget 2022, hvis man er andelshaver?

Hvad skal man stemme til folketingsvalget 2022, hvis man er andelshaver?

Folketingsvalget er udskrevet, og danskerne skal til stemmeurnerne tirsdag den 1. november. Statsministeren kalder det for et tryghedsvalg. Men hvad skal man stemme, hvis man som andelshaver ønsker tryghed?

Hvad mener politikerne om andelsboligen? ➝
Tilskud til etablering af byhave i andelsboligforeningen

Tilskud til etablering af byhave i andelsboligforeningen

Drømmer I også om en byhave i jeres andelsboligforening? Så er der godt nyt. Det er nemlig muligt at søge om støtte til etablering af byhaver i både København, Frederiksberg, Aarhus, Odense og Aalborg.

Sådan får I tilskud til en grøn oase ➝
Hvor går grænsen for bestyrelsens beslutninger uden om generalforsamlingen?

Hvor går grænsen for bestyrelsens beslutninger uden om generalforsamlingen?

En vigtig del af bestyrelsesarbejdet er at træffe gode beslutninger på foreningens vegne. Men hvornår kan bestyrelsen træffe disse beslutninger på egen hånd uden om generalforsamlingen? Det er et spørgsmål, som vi jævnligt får tilsendt hos Andelsportal.dk, og med god grund. Grænsen er nemlig hårfin, og derfor får vi hjælp fra boligadvokat Erik Matthiesen til at belyse den nærmere i denne guide.

Ved du hvad bestyrelsen har bemyndigelse til? ➝
AndelsboligNyt

Abonnerer du på AndelsboligNyt?

I november skriver vi om de stigende renter, kommer med på besøg hos AB Gimle og du får et helt klimatillæg med i magasinet. Abonnementet er gratis, og du kan nå at tilmelde dig inden, næste udgivelse sendes ud.

Læs mere og tilmeld dig magasinet ➝
Sponsoreret indhold
Altan.dk

Hemmeligheden bag en harmonisk altanhave

Altanen er den urbane have, et fristed og ekstra etagekvadratmeter at boltre sig på. Men hvordan indretter man de sparsomme og intime kvadratmeter, så altanen faktisk bliver til en helstøbt have? Altan.dk har fundet svaret på Frederiksberg. Her findes ”Haven i himlen”. En altan hvor indretning, planter og insektliv går op i en højere enhed – hele året rundt. Læs med her, se de mange flotte billeder og få inspiration til, hvordan du skaber en harmonisk altanhave.

Hemmeligheden bag en harmonisk altanhave ➝
Newsec

Fremtidens digitale andelsboligforening: Trends og muligheder

Andelsboligforeninger er klar til at digitalisere bestyrelsesarbejdet. Det er udmeldingen fra Newsec, som med stor succes har introduceret informations- og kommunikationsplatformen Probo til de mange andelsboligforeninger, som de udfører administration for. Andelsportal.dk har taget en snak med Kent Dupont Walhøj, der er Head of Associations hos Newsec om fremtidens digitale boligforening.

Fremtidens digitale andelsboligforening ➝
Gulv & Maler Expressen

Skab nyt liv i andelsboligen med professionel maling

Du hører det tit: Kvalitet betaler sig. Og når vi taler maler- og gulvarbejde er dette bestemt også en vigtig sandhed. Bruger du en professionel maler med kvalitetsprodukter bliver resultatet og processen nemlig optimeret i sådan en grad, at det ikke kan betale sig selv at hoppe i malerdragten. Vi får gode ekspertråd til den vellykkede malerproces fra Gulv & Malerexpressen ApS her.

Skab nyt liv med professionel maling ➝

Andelsportal.dk - Nyheder, viden og tilbud på byggeopgaver til andelsboligforeninger

Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © Andelsportal.dk