Copy
View this email in your browser

Wat als we het echt gingen doen?

Je ziet je buren dagelijks, groet je collega's wanneer je op je werk arriveert en houd een kort praatje met de vreemdeling bij de bushalte wanneer je wacht op je bus. Je appt je vrienden grappige memes en groet de ouders die ook op hun kinderen wachten op het schoolplein.

Wat als God onderdeel werd van de vele interacties die je hebt gedurende de dag? Wat als we vrijmoedig genoeg waren om te delen over ons geloof, te bidden met de ongelovigen in ons leven en wat als we ze zouden uitnodigen voor een zondag? Wat als we besloten om het Goede Nieuws van de Koning en zijn Koninkrijk niet voor onszelf te houden, maar ervoor zorgden dat andere deze vrijheid voor hun leven ook ontdekten? Zouden we dan de opwekking ervaren waar we zo naar verlangen?
 

We gaan de straat op.

Deze maand gaan we de straat op om het Evangelie van het Koninkrijk te delen met degene die nog niet over Jezus hebben gehoord. Je getuigenis delen is onderdeel van evangeliseren, delen over wat God in je leven heeft gedaan en de ander te introduceren aan het christelijk geloof. Hier zijn verschillende evangelisatie mogelijkheden waar jij bij aan aansluiten.

We werken samen met Vincent Berhitu en de Gospeltruck om het centrum van Hilversum in te gaan*
Om de week stappen we uit in geloof. De ene week bidden we en de andere week reiken we uit. 
Ga met ons mee de buurt in om de straat schoon te maken. We ruimen afval op en schijnen zijn licht. 


Dit is nog maar het begin.

We geloven dat deze events ruimte maken voor God om krachtig te bewegen in de levens van degene die we spreken. Bezoek onze website om meer outreach events te ontdekken waar jij deel van kan zijn. Kom en deel je geloof!
Bekijk de kalender

*Als jij mee wilt gaan met deze manifestatie, willen we je laten weten dat er een GRATIS trainingsdag is op 8 oktober. Het start om 10.15. Het adres is Bibliotheek Flevomeer, Vergaderzaal, De Promesse 4, 8232VX Lelystad.

YOUNG ADULT HANGOUTS ZIJN TERUG 💥

We zijn zo blij om te aan te kondigen dat de Young Adults terug zijn. Jij en je vrienden zijn van harte welkom. We ontdekken samen meer over het Woord, spenderen tijd in aanbidding en hebben veel plezier. In de toekomst ontmoeten we je graag op de volgende momenten:

📅 7 oktober & 4 november - 19.30.
Young Adults Dienst @ Celebration Hilversum

📅  22 oktober - 19.30
Young Adult Worship Night. 
 
Hier is jouw persoonlijke uitnodiging!
Facebook
Instagram
YouTube
Website
Email
Copyright © 2022 Celebration Church Netherlands, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.