Copy
Kunt u deze e-mailing niet goed lezen, klik dan hier.
Wilt u uw bedrijf bij meer dan 25.000 mensen uit Alphen aan den Rijn en omgeving profileren? En lijkt het u leuk om in een informele sfeer met uw zakelijke relaties te genieten van ­entertainment, in een sfeervol park, met culinaire hapjes en drankjes? Word dan sponsor van Culinair Alphen 2016!

Dit jaar vindt de zevende editie van het smaakvolste ­evenement van Alphen aan den Rijn plaats; van 18 t/m 21 ­augustus in Park Rijnstroom. De restaurants zijn bekend en de foodtrucks zijn hun voorbereidingen al aan het treffen. Nu zijn we nog op zoek naar bedrijven die willen bijdragen om dit evenement weer tot een groot succes te maken voor Alphen aan den Rijn en omgeving.
   
  Als sponsor kunt u vier dagen lang relaties onderhouden, contact leggen met eventuele nieuwe relaties én uw bedrijf bij de 25.000 bezoekers profileren. Dit allemaal ­onder het ­genot van de lekkerste hapjes, een hoop gezelligheid en ­goede muziek. Verwen uw relaties, maar ook uzelf met een van de door ons samengestelde menu’s! Bent u erbij?  
   
 
Nodig uw relaties uit en kom naar ‘Lounge Culinair’. Een gastvrouw ontvangt u en uw gasten en begeleidt jullie naar een eigen tafel, die de gehele avond tot uw beschikking staat. Uw diner wordt verzorgd door een van de deel­nemende restaurants. Er komen voortdurend diverse heerlijke gerechten voorbij. Een avond waarop het u aan niets zal ontbreken!
4 dagen gratis toegang tot Culinair Alphen voor 4 personen (kinderen tot 18 jaar gratis)
Uitnodiging opening Culinair Alphen op vrijdag19 augustus in ‘Lounge Culinair’ voor 2 personen (17.00 uur)
Ontvangst voor 8 personen in ‘Lounge Culinair’ op vrijdag- of zaterdagavond (+ gratis toegang)
Uitgebreid diner in ‘Lounge Culinair’,
voor 8 personen
Wijnarrangement: 1 fles champagne, 2 flessen witte wijn, 2 flessen rosé, 2 flessen rode wijn,
bier en fris
30 drankmunten
Logovermelding op culinairalphen.com,
schermen in ‘Lounge Culinair’ en
entreedoeken op het festivalterrein

 
   
 
Op vrijdag en zaterdag zijn er 10 ‘Culi Casual’ tafels beschikbaar. Uw eigen tafel op Culinair Alphen, waar u met 6 personen een hele avond kunt tafelen. Als u ook wilt proeven van andere restaurants, kunt u vanzelfsprekend extra proeverijboekjes bestellen. Proeverijboekjes (€ 25) zijn goed voor 5 gerechten (zonder drank) en vooraf bij te bestellen.
Uitnodiging opening Culinair Alphen op vrijdag 19 augustus in ‘Lounge Culinair’ voor 2 personen (17.00 uur)


Diner voor 6 personen (+ gratis toegang): inclusief wijn, 4 gerechten en 1 scroppino bij een deelnemend restaurant op het terrein. De keuze van het restaurant wordt vooraf met u afgestemd.
4 dagen gratis toegang tot Culinair Alphen voor 2 personen (kinderen tot 18 jaar gratis)
Logovermeldingen op
culinairalphen.com, schermen in ‘Lounge
Culinair’ en entreedoeken op het festivalterrein
20 drankmunten
 
 
Uitnodiging opening Culinair Alphen op vrijdag 19 augustus in ‘Lounge Culinair’ Logovermeldingen op culinairalphen.com en op entreedoeken bij het festivalterrein
20 drankmunten 4 dagen gratis toegang tot Culinair Alphen voor 2 personen (kinderen tot 18 jaar gratis)
     
 
Wilt u geen e-mailings meer ontvangen, klik dan hier.