Copy
Nieuws van Juttersgeluk - augustus 2015
Bekijk deze e-mail in je browser
Beste <<Voornaam>>, 

Zon, zee en drukte op de stranden. De zomer laat zich van zijn beste kant zien. Maar het door mij zo geliefde, zonnige strandleven trekt op dit moment een beetje aan me voorbij. En dat vind ik helemaal niet erg.
 
Locatie
Afgelopen weekend is namelijk heel hard geklust op de nieuwe locatie van Juttersgeluk! We zijn heel blij dat we De Duinkijker op het oude Zandwaaierterrein tot onze beschikking hebben. Een prachtige plek waar we de plannen tot uitvoering kunnen brengen.
 
Atelier
Onze ambities liggen namelijk verder dan alleen strandjutten. Op deze mooie locatie gaan we het eerste up-cycle atelier openen voor mensen die minder goed meekomen in de maatschappij. Zij kunnen bij ons werken aan een duurzame toekomst voor zichzelf en voor anderen. We gaan dagelijks strandjutten en maken van het gevonden materiaal mooie producten.
 
Vriendendiensten
Vrienden, familie en collega’s staken de handen uit de mouwen om de basis van deze plek in orde te maken. Eerst een clean sweep door de ruimte waar de afgelopen twee jaar de spinnen hun intrek hebben genomen. Daarna een frisse lik verf op de wanden. Het wordt een paleisje!
 
Vrijwilligers
Vriendendiensten zijn heel waardevol, maar niet voldoende voor het ontwikkelen van een duurzame onderneming. Daarom zoeken we vrijwilligers die zich voor langere tijd willen inzetten om van Juttersgeluk een succes te maken. In deze pioniersfase hebben we denk- en daadkracht nodig. Mensen met sociale inborst, waarbij het bloed sneller gaat stromen als een stevige zuidwesterstorm de kop op steekt, die ideeën willen uitproberen en zich inzetten om van het atelier een fijne plek te maken.
Heb je interesse? Neem dan via dit formulier contact op. Dan plannen we zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek in.
 
Boskalis Beach Cleanup Tour
Aanstaande vrijdag en zaterdag loop ik mee met 14-de en 15-de etappe van de Boskalis Beach Cleanup Tour. Vrijdag van Langevelderslag naar Zandvoort en zaterdag van Zandvoort naar IJmuiden. Elk jaar groeit het evenement. In deze etappes doen al 200 mensen mee! Ik ga voor het meest bijzondere afval item. En zoveel mogelijk 'pluis' (visserstouw). Help je mee?
 
Vrijdagochtend – juttersochtend
Vanaf vrijdagochtend 21 augustus zullen we elke week vanaf het atelier naar het strand fietsen met een groepje vrijwilligers. We verzamelen om 9:00 uur, vertrekken uiterlijk om 9:30 uur. Na een uurtje jutten fietsen we weer terug naar het atelier.
Wil je ook (een keer) mee? Laat het me weten via juttersgeluk@suzanneklaassen.nl
 
Delen is vermenigvuldigen
Vind je deze nieuwsbrief leuk? Stuur hem gerust door aan iemand anders. Of deel het nieuws via social media. Daar worden wij gelukkig van!
 
Met juttersgroet,
Suzanne Klaassen

Share
Tweet
Forward
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
Copyright © 2015 Juttersgeluk, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp