Copy
Van koos- naar scheldnamen
Is dit bericht niet goed leesbaar?
Lees verder op internet

Beste <<Voornaam>>,

Intimi geven elkaar soms een bijnaam, een koosnaampje. Op zich is hier helemaal niets mis mee, maar soms lopen die troetelnaampjes een beetje uit de hand. Het is wel fijn als we respectvol blijven naar elkaar en naar onszelf. Ben je benieuwd hoe dat uit de hand kan gaan lopen? Lees dan het artikel.

Single Activiteiten:
Zie je dat een activiteit vol zit en wil je tóch mee? Meld je dan aan zodat je op de reservelijst komt. Valt iemand uit, dan wordt contact met je opgenomen!

Relatiebemiddeling 
Intakegesprekken blijven doorgaan deze zomervakantie! De komende week schrijf ik weer 2 singles in voor relatiebemiddeling. Wil jij ook je laten inschrijven voor relatiebemiddeling en zo in contact komen met singles die al veel overeenkomsten met jou hebben? Neem dan contact met me op. Stuur me een e-mail of bel me: 06-28633962

Eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij op kantoor in Gieterveen kan ook. Je kunt zelf een afspraak inplannen in mijn digitale agenda.  
 

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01


Ps. Misschien lees je dit en is Relatiebemiddeling het laatste wat je nodig hebt in je leven nu. Dat kan natuurlijk. Ken je iemand voor wie Relatiebemiddeling een uitkomst zou kunnen zijn? Stuur deze mail dan snel door. Je zou er het verschil in iemands leven mee kunnen maken.  

Copyright © 2016 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.Stuur door naar een vriendBijwerken aanmelding | unsubscribe 

Email Marketing Powered by Mailchimp