Copy
Visualiseren naar Relatie
Is dit bericht niet goed leesbaar?
Lees verder op internet

Beste <<Voornaam>>,

Veel mensen vinden visualisatie zweverig. Toch werkt het als een speer! Ik heb met eigen ogen gezien dat het werkt. Wil je weten hoe je met visualisatie zelf aan de slag kunt gaan? Lees dan dit artikel.

Single Activiteiten:
Morgenochtend 30 oktober is een wandeling over het Melkwegpad. Je loopt langs de planeten richting de zon. En morgenmiddag bezoeken we Kamp Westerbork. Na het
museum volgt een lezing en daarna gaan we naar het kampterrein voor een rondleiding.
Voor beide activiteiten in Hooghalen is aanmelden nog steeds mogelijk.

Andere activiteiten:

Single trips:

Relatiebemiddeling 
Wil jij je laten inschrijven voor relatiebemiddeling en zo in contact komen met singles die al veel overeenkomsten met jou hebben? Bel 06-28633962 of stuur mij een e-mail en ik neem contact met je op om een afspraak in te plannen.

Eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij op kantoor in Gieterveen kan ook. Je kunt zelf een afspraak inplannen in mijn digitale agenda.  

Hartelijke groet,
Joyce BoerkoelTelefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01


Ps. Misschien lees je dit en is Relatiebemiddeling het laatste wat je nodig hebt in je leven nu. Dat kan natuurlijk. Ken je iemand voor wie Relatiebemiddeling een uitkomst zou kunnen zijn? Stuur deze mail dan snel door. Je zou er het verschil in iemands leven mee kunnen maken.  

Copyright © 2016 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.Stuur door naar een vriendBijwerken aanmelding | unsubscribe 

Email Marketing Powered by Mailchimp