Copy
Zoenbaar
Is dit bericht niet goed leesbaar?
Lees verder op internet

Beste <<Voornaam>>,

Ben je bezig te onderzoeken of er een klik is tijdens een date? Dan ben je vast aan het kijken of je de ander aantrekkelijk vindt. Zelf noem ik dat "zoenbaar", want zoenen is voor veel mensen super belangrijk en bepaalt vaak of er wel of niet een relatie kan ontstaan. Wil jij weten wat de grootste dealbrekers zijn tijdens het zoenen? Ga voor de top 10 afknappers naar dit artikel.

Single Activiteiten:
De komende tijd staan deze activiteiten op de agenda:

Single trips:

Single Workshops

Relatiebemiddeling 
Wil jij je laten inschrijven voor relatiebemiddeling en zo in contact komen met singles die al veel overeenkomsten met jou hebben? Bel 06-28633962 of stuur mij een e-mail en ik neem contact met je op om een afspraak in te plannen.

Eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij op kantoor in Gieterveen kan ook. Je kunt zelf een afspraak inplannen in mijn digitale agenda.  

Hartelijke groet,
Joyce BoerkoelTelefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01


Ps. Misschien lees je dit en is Relatiebemiddeling het laatste wat je nodig hebt in je leven nu. Dat kan natuurlijk. Ken je iemand voor wie Relatiebemiddeling een uitkomst zou kunnen zijn? Stuur deze mail dan snel door. Je zou er het verschil in iemands leven mee kunnen maken.  

Copyright © 2016 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.Stuur door naar een vriendBijwerken aanmelding | unsubscribe 

Email Marketing Powered by Mailchimp