Copy
Zij aan zij dankzij Relatiebemiddeling
Is dit bericht niet goed leesbaar?
Lees verder op internet

Beste <<Voornaam>>,

Jarenlang lezen sommige singles mijn nieuwsbrieven tot ze eindelijk toch besluiten tot relatiebemiddeling. Wat hield ze al die tijd tegen? Ze denken bijvoorbeeld "ik moet het toch zelf kunnen" of "dat heb ik niet nodig". 
Hoe is het om je te laten inschrijven voor relatiebemiddeling? Wat levert relatiebemiddeling op? Lees Nick's ervaring in dit artikel.

Single Activiteiten:
Wil je zelf een activiteit organiseren? De activiteit kan je zelf toevoegen op de website via deze link. Uitleg daarover vind je hier. Eerst even overleggen met mij kan natuurlijk ook.

Op dit moment staan deze activiteiten ingepland:

Single Workshops Voor onderstaande workshops wordt een datum geprikt na voldoende aanmeldingen. Voor meer informatie en aanmelding kijk op de website
  • Kleurrijke workshop voor een geweldige 1e indruk
  • Workshop Kijk op Geluk 
  • Workshop m/v leren begrijpen
  • Workshop met jezelf verbonden voelen 
  • Kijken naar Relaties tijdens thema-opstellingen 
  • Workshop Belemmerende Overtuigingen
Relatiebemiddeling 
Wil jij je laten inschrijven voor relatiebemiddeling en zo in contact komen met singles die al veel overeenkomsten met jou hebben? Bel 06-28633962 of stuur mij een e-mail en ik neem contact met je op om een afspraak in te plannen.

Eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij op kantoor in Gieterveen kan ook. Je kunt zelf een afspraak inplannen in mijn digitale agenda.  
 

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01


Ps. Misschien lees je dit en is Relatiebemiddeling het laatste wat je nodig hebt in je leven nu. Dat kan natuurlijk. Ken je iemand voor wie Relatiebemiddeling een uitkomst zou kunnen zijn? Stuur deze mail dan snel door. Je zou er het verschil in iemands leven mee kunnen maken.  

Copyright © 2016 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.Stuur door naar een vriendBijwerken aanmelding | unsubscribe 

Email Marketing Powered by Mailchimp