Copy
Openstaan voor de Liefde
Is dit bericht niet goed leesbaar?
Lees verder op internet

Beste <<Voornaam>>,

Met lichaamstaal kan je zoveel zeggen! Wil jij laten zien dat je openstaat voor de liefde? Lees dan de 6 tips voor een open houding in dit artikel.

Vorige Activiteiten:
Afgelopen zondag vond de workshop "Het geheim van de Liefde" voor de eerste keer plaats. Het verslag en mijn tekening staan inmiddels op de website
Heb je ook belangstelling voor deze workshop? Meld je dan aan en we nemen contact op bij voldoende deelnemers.

Single Activiteiten:
De komende tijd staan deze activiteiten op de agenda:

Single trips:

Single Workshops
De Workshop Flirten in Theorie & Praktijk vindt plaats op 12 november, dat is over 3 weken. Wij geloven dat je meer uit de workshop haalt als je van te voren aan de slag gaat. Deelnemers die zich 3 weken van te voren hebben aangemeld, ontvangen elke week een opdracht en een tip! Meld je vandaag nog aan en je profiteert ook van alle tips en opdrachten!

Relatiebemiddeling 
Wil jij je laten inschrijven voor relatiebemiddeling en zo in contact komen met singles die al veel overeenkomsten met jou hebben? Bel 06-28633962 of stuur mij een e-mail en ik neem contact met je op om een afspraak in te plannen.

Eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij op kantoor in Gieterveen kan ook. Je kunt zelf een afspraak inplannen in mijn digitale agenda.  

Hartelijke groet,
Joyce BoerkoelTelefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01


Ps. Misschien lees je dit en is Relatiebemiddeling het laatste wat je nodig hebt in je leven nu. Dat kan natuurlijk. Ken je iemand voor wie Relatiebemiddeling een uitkomst zou kunnen zijn? Stuur deze mail dan snel door. Je zou er het verschil in iemands leven mee kunnen maken.  

Copyright © 2016 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.Stuur door naar een vriendBijwerken aanmelding | unsubscribe 

Email Marketing Powered by Mailchimp