Copy
7 tips tegen Liefdesverdriet
Is dit bericht niet goed leesbaar?
Lees verder op internet

Beste <<Voornaam>>,

Liefdesverdriet kan zo heftig zijn, zo’n impact hebben. Je hebt misschien de neiging om de hele dag in bed te blijven liggen, contact te blijven zoeken met je ex, langs zijn/haar huis rijden, etc.. Dit helpt allemaal niet om je beter te voelen. Wat helpt dan wel? Zeven tips tegen Liefdesverdriet staan in dit artikel.

Vorige activiteiten:
Ondanks het schitterende nazomerweer waren we maar met z'n zessen aan het klimmen afgelopen zondag. Voor het verslag en de foto's kijk op de website.

Single Activiteiten:
Op dit moment staan deze activiteiten ingepland:

Single Workshops Relatiebemiddeling 
Wil jij je laten inschrijven voor relatiebemiddeling en zo in contact komen met singles die al veel overeenkomsten met jou hebben? Bel 06-28633962 of stuur mij een e-mail en ik neem contact met je op om een afspraak in te plannen.

Eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij op kantoor in Gieterveen kan ook. Je kunt zelf een afspraak inplannen in mijn digitale agenda.  

Hartelijke groet,
Joyce BoerkoelTelefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01


Ps. Misschien lees je dit en is Relatiebemiddeling het laatste wat je nodig hebt in je leven nu. Dat kan natuurlijk. Ken je iemand voor wie Relatiebemiddeling een uitkomst zou kunnen zijn? Stuur deze mail dan snel door. Je zou er het verschil in iemands leven mee kunnen maken.  

Copyright © 2016 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.Stuur door naar een vriendBijwerken aanmelding | unsubscribe 

Email Marketing Powered by Mailchimp