Copy
Extra editie WALpost 
 
View this email in your browser

Uitnodiging Aperitiefgesprek NP WAL 31/01/2016

Beste,

Vooreerst onze beste wensen voor een schitterend 2016!

Vele vrijwilligers van Natuurpunt WAL (Wase Linkerscheldeoever) zijn sinds 1978 druk in de weer om natuurgebieden in onze regio veilig te stellen, te beheren en aan een groot publiek voor te stellen.

Omdat wij regelmatig met u, uw vereniging of organisatie samenwerken en wij een nieuw Beleidsplan voor de komende jaren gaan uitschrijven, willen we graag over een aantal van onze (samen)werking van gedachten wisselen.

We vinden het belangrijk om naar u te luisteren en uw opmerkingen en suggesties mee te nemen in onze toekomstige werking om te komen tot een echte win-win situatie voor onze verenigingen en organisaties.

Waarom bestaan we als Natuurpunt WAL? Waar staan we voor? Wat als Natuurpunt WAL er niet zou zijn, waarom zou het dan moeten uitgevonden worden? Voor wie bestaan we, wat betekenen we voor u, uw vereniging of organisatie nu en in de toekomst?
 
We willen dit op een leuke manier doen en nodigen u uit voor een aperitief gesprek met een streepje “natuurmuziek” en een drankje op zondag 31 januari 2016 in het O.C.Boerenpoort Sint-Elisabethstraat 31A, 9120 Melsele. We heten u welkom om 10 uur en ronden af om 12 uur.
 
Hopelijk kan u op onze uitnodiging ingaan zodat we 2016 starten met goede voornemens en een planning met zoveel mogelijk inspraak.

Wil u aanwezig zijn? Laat dan weten met hoeveel personen (belangrijk voor catering) u wenst in te schrijven aan: Natuurpunt WAL Joris Baetens tel. 03 722 15 37 (kantooruren) of e-mail: info@natuurpuntwal.be

Vriendelijke groet
Jef Van De Wiele
Voorzitter Natuurpunt WAL
 
 Natuurpunt WAL ijvert als regionale vereniging sinds 1978 met natuurwetenschappelijk onderzoek, beheerwerken, educatie en beschermingsacties voor het behoud van alle natuurgebieden en open ruimten op de Antwerpse Linkeroever, Beveren, Kruibeke, Temse en Zwijndrecht-Burcht.

Natuurpunt WAL heeft 1700 leden en vertegenwoordigt Natuurpunt (98.000 gezinnen) in de regio, heeft een associatieovereenkomst met KRUIN vzw, is lid van Bond Beter Leefmilieu Vlaanderen en Greenpeace.

Natuurpunt WAL werkt graag samen met Oxfam Wereldwinkels, Pasar, Gezinsbond en Fietsersbond.

Secretariaat Natuurpunt WAL: Yzerhand 17, 9120 Beveren tel. 03 722 15 37;
e-mail: info@natuurpuntwal.be 
Van maandag tot donderdag geopend van 9u tot 18u en vrijdag van 9u tot 13u
 www.natuurpuntwal.be

 
Copyright © 2016 Natuurpunt Waasland, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp
Share
Tweet
Forward
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website