Copy
PERSBERICHT
View this email in your browser

GOLDEN HOURS: HIPHOP MEETS MUSEUM MEETS ORCHESTRA

Latifah en Re:Freshed Orchestra - 13&14 april - Museum het Valkhof/Amsterdam Museum

Rapper Latifah en het funky Re:Freshed Orchestra on stage in het museum? Yes, als afsluiter van de Nationale Museumweek! In het weekend van 13 en 14 april treden ze, samen en solo, op tijdens de exclusieve Golden Hours. Dat is niet alleen muziek, maar ook speciale programma’s in musea. Zo is er bijvoorbeeld een door Latifah ingesproken audiotour in Museum het Valkhof in Nijmegen, die je meeneemt langs haar curated route. De Golden Hours zijn specifiek ontwikkeld om aan de museumbehoeftes van millennials te voldoen en vinden plaats in Museum het Valkhof in Nijmegen (zaterdag) en het Amsterdam Museum (zondag). Tickets zijn €8,50 per stuk (inclusief, museumtoegang, optredens en 2 consumpties) en zijn verkrijgbaar via nationalemuseumweek.nl/goldenhour.
 
Latifah Represent
Museum? Leuk, maar niet alleen voor de kunst. Millennials willen graag meer en de Museumweek geeft dat. Latifah staat op het podium tijdens de Golden Hours, maar zit ook op haar curated route in je oor. Met haar audiotour in Museum het Valkhof vertelt ze over haar favoriete kunstwerken. Zie kunst door haar ogen en hoor daarna de pompende beats van haar nieuwste nummers. Of je nu gaat voor Nijmegen of Amsterdam: Latifah Represent! En daarna lekker dansen op de beats van Zwarte Koffie en een drankje drinken tussen de kunstwerken. De vijfde Nationale Museumweek vindt plaats van 8 tot en met 14 april, met twee Golden Hours (13 & 14 april) in het weekend.
 
Programma         Golden Hour – Nijmegen
Wat                       Golden Hour
Waar                     Museum het Valkhof – Kelkenbos 59, 6511 TB, Nijmegen
Wanneer              zaterdag 13 april van 19.00 tot 23.00 uur
Toegang              Vanaf 18 jaar, legitimatie verplicht
Tickets                 €8,50 via
Nationalemuseumweek.nl/goldenhour (inclusief 2 consumpties)
 
Programma         Golden Hour – Amsterdam
Wat                       Golden Hour
Waar                     Amsterdam Museum – Kalverstraat 92, 1012 PH, Amsterdam
Wanneer              zondag 14 april van 19.00 tot 23.00 uur
Toegang              Vanaf 18 jaar, legitimatie verplicht
Tickets                 €8,50 via
Nationalemuseumweek.nl/goldenhour (inclusief 2 consumpties)
Het beeld in dit persbericht is doorklikbaar naar high resolution beeldmateriaal. Voor meer informatie over de Golden Hours, persaccreditatie/aanwezigheid tijdens het evenement, interviewaanvragen en/of aanvullend high resolution beeldmateriaal (van de musea) kunt u contact opnemen met:

Robin van Meurs
robin@kultandace.com
06 - 211 067 84

Patricia Douma

patricia@kultandace.com
06 - 159 565 55


Kult&Ace Millennial Consultancy
Nassaukade 155 – Amsterdam
020 - 737 18 36

www.kultandace.com Chris Janssen 
chris@museumweek.nl
06 - 1202 7768

www.nationalemuseumweek.nl

 
Over de Nationale Museumweek
De Nationale Museumweek, een initiatief van de Museumvereniging, is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij ruim 400 musea in het hele land, hun collecties op een niet te missen wijze in de schijnwerpers zetten. En zodoende ambassadeurs, fans én nieuw publiek uitnodigen om zich te laten verrassen, inspireren of confronteren met een enorm cultureel kapitaal dat van ons allemaal is: ons échte goud. Musea zullen tijdens deze week op geheel eigen wijze aansluiten bij het overkoepelende thema ‘Ontdek samen ons échte goud, dichterbij dan je denkt!’ Het beoogde resultaat is een sterkere binding van alle inwoners van ons land met de collectie Nederland.
 
Over Latifah
Latifah (1992) is een Nederlandse rapper met Surinaamse roots. Haar carrière begint in 2015 op YouTube, in 2017 breekt ze door met On My Way, dat op nummer 4 binnenkomt in de Album Top 100. De hoogste notering ooit voor een Nederlandse vrouwelijke rapper. In 2018 wordt het nummer Laag / boven met platina bekroond en in datzelfde jaar brengt ze singles uit met rappers als Sevn Alias, Idaly, Jonna Fraser en MocroManiac. De single J'ai Déconné met Clandistino behaalt de 15e positie in de Single Top 100, de hoogte single-notering voor Latifah tot dusver.

 
Copyright © 2023 *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list