Copy
View this email in your browser

Arvoisat Uudenmaan Bioanalyytikot


Uudenmaan Bioanalyytikot on aloittanut vuoden 2021 toiminnan vauhdikkaasti. Vuoden vaihteessa olemme uudistaneet sosiaalisen median viestintää ja esittelimme toimintaamme Bioanalyytikkolehdessä. Keväällä käynnistämme jäsenille etäkahvit tapahtumasarjan ja tulossa on myös myyntiin jäsenille huokeaan hintaan UBI kahvimuki. Vuoden alussa on Bioanalyytikkoliiton toimesta postitettu jäsenmaksukirjeet. Maksamalla jäsenmaksun olet mukana Uudenmaan Bioanalyytikoiden ammatillisessa yhteisössä, joka haluaa tukea sinua urallasi ja tarjota virkistystoimintaa kollegoiden kesken.

Tässä kirjeessä:
  • UBIn etäkahvit ke 3.3 klo 18.00: Onnistumisen kokemukset bioanalyytikon työssä
  • Uudenmaan Bioanalyytikot ry:n yhteistyöterveiset Bioanalyytikkolehdessä
  • Yhdistyksen sääntöjen päivitys
  • Bioanalyytikoiden sosiaalisen median ohjeet
  • UBIn uudet somekanavat
  • Lähde mukaan yhdyshenkilötoimintaan

UBIn etäkahvit ke 3.3 klo 18.00: Onnistumisen kokemukset bioanalyytikon työssä

 

Uudenmaan Bioanalyytikot käynnistävät etäkahvit tapahtumasarjan, joissa jäsenillä on mahdollisuus kokoontua Teamssin välityksellä keskustelemaan alaamme liittyvistä ajankohtaista aiheista kulloisenkin teeman mukaisesti.

Järjestämme ensimmäiset etäkahvit keskiviikkona 3.3 kello 18.00, teemana onnistumisen kokemukset bioanalyytikon työssä. Innostavan uratarinansa laboratoriohoitajasta lääkärikeskus Aavan toimitusjohtajaksi meille saapuu kertomaan Raija Tapio. Tule mukaan kuulemaan ja kertomaan oma onnistumisen kokemuksesi työurasi varrelta! Osallistujien kesken arvomme kaksi kappaletta myöhemmin keväällä myyntiin tulevia UBIn kahvimukeja.

Tilaisuus järjestetään etäyhteydellä Teamsissa, ilmoittaudu tilaisuuteen oheisen LINKIN kautta ti 2.3 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä voit lähettää ennakkoon kysymyksiä ja terveisiä järjestäjille. Tilaisuuteen ilmoittautuneille laitamme tarkemmat ohjeet sähköpostitse sekä Teams linkin tilaisuutta edeltävänä päivänä. Tilaisuus on suunnattu kaikille UBI:n jäsenille. Kutsu mukaan myös työystäväsi!

Uudenmaan Bioanalyytikot ry:n yhteistyöterveiset Bioanalyytikkolehdessä


UBI esitteli toimintaansa vuoden ensimmäisessä Bioanalyytikkolehdessä! Haluamme tarjota jäsenille ammatillisen yhteisön, joka tukee sinua urallasi, tarjoaa työkaluja ammatilliseen kehittymiseen sekä vapaa-ajan virkistystoimintaa kollegoiden kanssa. Haluamme, että mahdollisimman moni Uudenmaan alueella toimivista bioanalyytikoista kokee toimintamme omakseen ja on mukana kollegiaalisessa yhteisössämme.

Lue lisää Bioanalyytikkolehdestä jäsensivuilla tai kotiin postitetusta printtilehdestä!


 

Yhdistyksen sääntöjen päivitys


UBI päivittää sääntöjänsä viime syksyn vuosikokouksen päätöksen mukaisesti. Yhdistyksen hallitus on perustanut sääntöjen päivityksen valmisteluun työryhmän, jonka vetäjänä toimii hallituksen jäsen Hanne Ahola. Jos sinulla herää mieleen kysyksiä tai toiveita yhdistyksen sääntöuudistukseen liittyen, voit olla yhteydessä Hanneen (hanne.ahola@helsinki.fi).

Sääntöuudistus käsitellään yhdistyksen vuosikokouksessa, joka järjestetään tiistaina 14.9. Merkkaa päivä kalenteriisi! Tarkempi informaatio vuosikokouksen käytännön järjestelyistä ilmoitetaan myöhemmin UBIn nettisivuilla, jäsenkirjeessä, somekanavissa ja seuraavassa Bioanalyytikkolehdessä.

Bioanalyytikoiden sosiaalisen median ohjeet


Uudenmaan Bioanalyytikot ry on laatinut sosiaalisen median ohjeet bioanalyytikoille! Haluamme rohkaista bioanalyytikoita hyödyntämään sosiaalista mediaa ammatilliseen keskusteluun, tiedon jakamiseen ja tiedon hankkimiseen. Ohjeen tarkoituksena on edistää luotettavan tiedon leviämistä, turvata bioanalyytikoiden ammattikunnan arvostusta, kollegiaalisuutta ja ammattietiikkaa. UBI toivoo, että sosiaalisen median käyttö olisi kaikille meille miellyttävää.

Ohje on laadittu Uudenmaan Bioanalyytikot ry:n toimesta ja se on hyväksytty yhdistyksen hallituksen kokouksessa 2.2.2021. Tutustu ohjeisiin LINKIN kautta!

UBIn uudet somekanavat


Uudenmaan Bioanalyytikot uudistaa sosiaalisen median kanaviaan. Seuraa UBIa Facebookissa ja Instagramissa ja saat tietoa muun muassa toiminnastamme, tulevista tapahtumista, koulutuksista, työpaikoista ja muusta alaamme koskevista kiinnostavista ajankohtaisista asioista.

Liity mukaan myös UBI Hotlineen WhatsAppissa! Ryhmää ylläpitävät UBIn hallituksen jäsenet ja ainoastaan ylläpidolla on mahdollisuus lähettää ryhmään viestejä. Ryhmä toimii tiedotuskanavana yhdistyksen toiminnasta. Lämpimästi tervetuloa mukaan kollegiaaliseen WhatsAppi ryhmäämme!

Liity mukaan LINKIN kautta tai kuvan QR-koodilla 


 

Lähde mukaan yhdyshenkilötoimintaan


Uudenmaan bioanalyytikot käynnistävät uudelleen yhdysjäsentoimintaa. Yhdysjäsen on tärkeä voimavara työpaikalla. UBI:n yhdysjäsenä toimit linkkinä työpaikkasi bioanalyytikoiden, yhditystyksen ja liiton välillä. Yhdyshenkilö vie viestiä jäseniltä yhdistyksen toimijoille. UBI järjestää yhdyshenkilötoimintaan perehdytyksen sekä säännöllisesti virkistysiltoja.
 

Jokainen UBI:n jäsen voi ryhtyä yhdysjäseneksi työpaikallaan. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä UBI:n hallitukseen sähköpostitse ubi.hallitus@gmail.com!

Toimintamme kehittämiseksi jäsenten antama palaute on ensisijaisen tärkeää. Hallituksessa haluamme kuulla mielipiteenne. Ajatukset ja ideat ovat aina tervetulleita ja tärkeitä. Ollaan yhteydessä!

Yhteistyöterveisin Uudenmaan Bioanalyytikot ry
 
Facebook
Website
Email
Instagram
RSS
Copyright © 2022 *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp