Kunt u de e-mail niet goed lezen? Bekijk deze in uw browser.
Naar de website van de Vrienden van Biesland
Beste <<First Name>> ,

DOORSTART; DE VRIENDEN BLIJVEN VRIENDEN

Er is een nieuw overgangsbestuur voor de Vrienden van Biesland aangetreden. Op 23 mei is er een bijeenkomst voor alle Vrienden waarop het nieuwe bestuur zich presenteert en met de Vrienden wil spreken over de aanpak en activiteiten.

Op 8 februari hebben we de jaarlijkse vriendenbijeenkomst gehouden, onze "jaarvergadering". Op deze bijeenkomst heeft het toenmalige bestuur - na een heroriëntatie - twee opties naar voren gebracht. Kortweg, de Vrienden opheffen of een doorstart maken met een nieuw bestuur. Zie ook de laatste nieuwsbrieven hierover. Op de vergadering waren er al een aantal Vrienden die duidelijk een doorstart wilden. Ze hebben de uitdaging aangenomen, mede gestimuleerd door Jan Duijndam. Dat heeft er toe geleid dat er een nieuw bestuur is. Dit bestuur bestaat uit Frans Bosman, Gé Kleijweg, Joke van der Kraan en Rob Brandenburg. Dat betekent dat Titia Welle Donker, Ronald van Wuijtswinkel, Theo Mast en Eric Biesmeijer het bestuur verlaten. Overigens kan de samenstelling de komende tijd nog wijzigen.

Het nieuwe bestuur wil niet zomaar aan de slag gaan. Daarom is er op 23 mei een bijeenkomst voor alle Vrienden. Jullie worden uitdrukkelijk gevraagd om dan mee te denken over een tweetal vragen:
• Wat willen we bereiken?
• Wat gaan we daarvoor doen?

Vanzelf krijgen jullie nog een aparte uitnodiging. De Vrienden blijven dus Vrienden.
Noteer 23 mei, 20 uur alvast in de agenda.

Eric Biesmeijer
(waarnemend voorzitter)Contact:
Titia Welle Donker 
info@vriendenvanbiesland.nl


Administratieve vragen:
Diana van der Does
administratie@vriendenvanbiesland.nl
Ik wil geen nieuwsbrief van de Vrienden van Biesland ontvangen:
Uitschrijven <<Email Address>>

 
Email Marketing Powered by Mailchimp